Gün Haber

Jandarmanın yol denetiminde 1 tutuklama

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, durdurdukları bir otobüsteki yolcunun üzerinden 294 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Çeşitli suçlardan aranan 2 kişi de yakalandı. 3 şüpheliden 2'si serbest bırakılırken, 1'i tutuklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Jandarmanın yol denetiminde 1 tutuklama
Haberler / Antalya
8 Ekim 2019 Salı 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Güney Jandarma Karakolu ekipleri Antalya- Mersin D400 karayolundaki uygulama yol denetimi yaptı. Durdurulan bir yolcu otobüsündeki yolculardan R.Ö.'nün (24) koltuk ve bagaj eşyalarında narkotik köpeği 'Çivi' ile arama yapıldı. Aramada koltuğun cebine gizlenmiş R.Ö.'ye ait şapka içerisinde naylon poşete sarılı vaziyette 294 adet pembe renkli ecstasy hap ele geçirildi. Denetimlerde 'tacir ve şirket yöneticileriyle kooperatif yöneticilerini dolandırma' suçundan aranan M.D. ile 'başkasına ait kredi kartını kullandığı' gerekçesiyle aranan O.G. de yakalandı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. R.Ö. ve M.D. adli kontrolle serbest bırakılırken, O.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESINDE YOL KONTROLU YAPAN JANDARMA EKIPLERI, DURDURDUKLARI BIR OTOBUSTEKI YOLCUNUN UZERINDEN 294 ADET UYUSTURUCU HAP ELE GECIRDI.(FOTO:GAZIPASA-DHA)

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber