Gün Haber

Hastalara golf aracıyla taşıma hizmeti

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde, hasta ve hasta yakınları, bloklar arasında golf araçlarıyla taşınıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Hastalara golf aracıyla taşıma hizmeti
Haberler / Antalya
8 Ekim 2019 Salı 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, hastane yerleşkesinin geniş bir alanda yer aldığını, bu nedenle hasta ve hasta yakınlarının bloklar arasında geliş gidişler çok zaman kaybettiğini, özellikle hastaların zorluk çektiğini kaydetti. Hastaların yaşadığı zorluklara çözüm getirmek için golf araçlarıyla taşımaya başladıklarını anlatan Prof. Dr. Aydınlı, "Hastalara daha konforlu hizmet sunabilmek için her zaman çözüm arayışı içindeyiz. Yaşlı, hamile, engelli, yürümekte zorluk çeken hastalara büyük kolaylık sağlayan bu hizmeti sunmak bizleri de mutlu ediyor. Çözüm odaklı yaklaşımlarımız her konuda olduğu gibi ulaşım konusunda da uygulamalarımız hassasiyetimizi ortaya koyuyor. Alacağımız geri dönüşlere göre 2 olan araç sayımızı artıracağız" dedi.

Bu uygulamanın, hastalara güvenlik sağladığını, özellikle, yürümekte zorluk yaşayan yaşlı, hamile, bebekli ve engelliler için büyük avantaj getirdiğini belirten Aydınlı, "Çünkü, hastalarımız bizim için çok önemli. Hastalar uygulamadan çok memnun olduklarını söyledi. İlerleyen günlerde ihtiyaç doğrultusunda araç sayısını artırabiliriz" dedi.

Hasta yakını Ayşe Sevim de uygulamanın çok faydalı olduğunu, çok olumlu karşıladıklarını söyledi. Hastalardan Kadriye Olcay ise yaklaşık 15 gündür çeşitli tetkikler için hastaneye geldiğini ifade ederek, "Bizlere düşünüldüğümüzü hissettiriyor. Teşekkür ediyorum" dedi.

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) HASTANESI'NDE, HASTA VE HASTA YAKINLARI, BLOKLAR ARASINDA GOLF ARACLARIYLA TASINIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber