Gün Haber

Isparta'da kadın kooperatifi sayı 19 oldu

ISPARTA'da üretime ve istihdama katkı sunan kadınların ekonomik hayatta yer almalarını sağlayan kadın kooperatifi sayısı 19'a yükseldi.
ABONE OL
Abone Ol
Isparta'da kadın kooperatifi sayı 19 oldu
Haberler / ISPARTA
11 Ocak 2022 Salı 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vali Ömer Seymenoğlu'nun destek ve yönlendirmesiyle Isparta'da faaliyet gösteren kadın kooperatifi sayısı hızla arttı. Kılıç köyünde kurulan kooperatifle kentteki kadın kooperatifi sayısı 19'a ulaştı. Hasgül Kılıç Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkan ve üyeleri, Vali Seymenoğlu'nu ziyaret etti. Kooperatif üyeleri projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette kadın kooperatiflerinin sayısının artmasını büyük bir mutlulukla karşıladığını aktaran Vali Seymenoğlu "Kooperatiflerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Bu desteklere karşılık olarak da kooperatiflerimizin her zaman güçlü kalmalarını kooperatif ruhunu sürdürmelerini bekliyoruz" dedi.

Kılıç köyünde 9 üyeyle kurulan kadın kooperatifi üyeleri başta güle dayalı ürünlerin üretimi, ayva ve badem gibi meyveleri içeren gıda ürünlerinin ekonomik hayata kazandırılmasını hedefliyor.

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber