Gün Haber

Göynük MYO'ya kalite ödülü

AKDENİZ Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme sürecini başarıyla tamamladı.
ABONE OL
Abone Ol
Göynük MYO'ya kalite ödülü
Haberler / Antalya
16 Temmuz 2020 Perşembe 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cem Oktay Güzeller, Göynük Mutfak Sanatları MYO olarak TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme sürecini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

"Üniversitemiz fakültelerinin TSE EN-ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi edinme süreçlerinin ardından meslek yüksekokullarımız da belge alım süreçlerine hızla devam etmektedir" diyen Güzeller, “İç ve dış denetim süreçlerini başarıyla tamamlayan Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulumuz TSE EN ISO 9001:2015 belgesini alan ilk ve Türkiye'de tek tematik meslek yüksekokulumuz olmuştur" diye konuştu.

Göynük MYO'nun kaliteden ödün vermeden her geçen gün kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam ettiğini söyleyen Güzeller, “Üniversitemiz ve yüksekokulumuz, verilen eğitimin belirli standartlar çerçevesinde ölçülebilir verilerle sürdürüldüğünü bu belgelendirme ile bir kez daha ortaya koymuştur" dedi.

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber