Gün Haber

Dengir Mir Mehmet Fırat hayatını kaybetti

Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı ve eski HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Dengir Mir Mehmet Fırat hayatını kaybetti
Haberler / Siyaset
12 Temmuz 2019 Cuma 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HDP’den yapılan açıklamada “Önceki dönem Mersin milletvekilimizden Dengir Mir Mehmet Fırat, bu sabaha karşı Ankara Bayındır Hastahanesinde yaşamını yitirmiştir. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Not: Cenazesi 12 Temmuz Cuma günü ikindi namazına müteakip Ankarada kaldırılacaktır” denildi.

 

BAŞHEKİM AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve HDP Mersin eski Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat'ın hayatını kaybettiği hastanenin başhekimi Uzman Doktor Ersel Düzgün, açıklama yaptı. Düzgün, Fırat'ın gece 01.44’de yaşamını yitirdiğini söyleyerek, "Akciğer kanserinin yayılımına bağlı beyincik tümörü nedeniyle 2017 ve 2019 yıllarında hastanenin beyin cerrahisi bölümünde ameliyat olan ve sonrasında hastalığın ilerlemesine bağlı olarak hastanemizde tedavi gören deneyimli ve saygın siyasetçi Dengir Mir Mehmet Fırat gece 01.44'de hayatını kaybetmiştir. Ailesine, sevenlerine ve ülkemize baş sağlığı dileriz" dedi.

Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, hastaneye gelerek aileye başsağlığı diledi. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber