Gün Haber

CHP ve İyi Parti'nin Antalya ittifakı

İyi Parti'de partiyi yönetecek 50 kişilik Genel İdare Kurulu listesine Antalya'dan kimse giremedi. CHP'nin son kurultayında da Parti Meclisi'ne Antalya'dan bir kişi bile girememişti. Millet İttifakı'nı oluşturan iki büyük partide Antalya'yı temsil eden tek kişi bulunmuyor.
ABONE OL
Abone Ol
CHP ve İyi Parti'nin Antalya ittifakı
Haberler / Siyaset
21 Eylül 2020 Pazartesi 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti’de 2. Olağan Kurultayı sona erdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bin 289 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçilirken güven tazeledi. Genel başkan seçiminin ardından ise Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu seçimlerine geçildi.

Meral Akşener’in 100 kişilik anahtar listesine ek 87 kişinin daha aday olarak girdiği çarşaf listenin oylama işlemi akşam saatlerinde sona erdi.

Oy verme işleminin ardından yapılan sayımlarda GİK üyeleri belli oldu.

İşte İYİ Parti GİK listesine giren o isimler:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 21 Eylül 2020 Pazartesi 19:53
Antalya ülkenin 5.nci büyük kenti ve İyi Parti Genel İdare Kuruluna bu ilden kimsenin giremediği görülüyor.Şöyle bir bakın Antalya iyi Parti'nin haline, seçimlerde 3 vekil çıkarmış ama biri partiden istifa etmiş gitmiş,biri zaten yeterince yaşlı sağlık sorunları,diğer vekil Feridun Bahşi'nin ise Antalya ile çok ilgisi yok gibi Ankara'da ikamet ediyor.İlçesi olan Döşemealtı'n da yaptıkları hata sonucu İyi Partinin Belediye Meclisinde meclis üyeleri var mı yok mu bilen yok.Ayrıca nasıl bir iş bir akrabası CHP de siyaset yaptı ve şimdi de Belediyede Müdür,yine bir akrabası Ak Partide İl delegesi oda orada siyaset yapıyor,kendi İyi Partide, ilçede doğru dürüst derleme toparlama yapamayacaksın sonrada ülkeyi yönetmede söz sahibi olan kurula seçilmek isteyeceksin olacak iş mi.Chp' ye gelince orada da benzer bir durum mevcut,İl Başkanı seçilen Nusret Bayar hala seçim atmosferinden çıkamamış gibi,Chp kaç parça Allah bilir.Birbirlerini yemekle meşğuller,herkes ayrı çalışıyor,çalışıyor deyince vatandaş için değil gelecekte nasıl vekil veya belediye Başkanı oluruz havasındalar.Bütün bunları İyi Parti ve CHP Genel Merkezleri bilmiyor mu,Kısacası yerelde bulunduğu ilçeyi İli yönetemeyen çapsız siyasetçilerden birde ülkede söz sahibi olacak yerlere seçilmeleri mi sağlansın.Güldürmeyin insanı,Antalya da nasıl olsa kum çok onlar bir zahmet kumda oynasınlar kıçlarına çöp batmasın.Tam olarak verilen değer bu.
 yalan haberler
 21 Eylül 2020 Pazartesi 11:25
ne oldu vatandaşa TÜVTÜRK istasyonlarında muayene ücreti kredi kartı ile ödeme imkanı geldi diye haberler yapıldı ama hala öyle bir işlem yok kredi kartı veriyoruz nakit sadece deniliyor... bu ne saçmalıktır. acil olarak bu konuda bir haber yapmanızı gerçeği vatandaşa aktarmanızı rica ediyorum. sizler gibi güncel konuları işleyen haber kanalları çok az acil gündeme almanızı rica ederiz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber