Gün Haber

CHP'li belediye başkanı Kılıçdaroğlu'na karşı

Antalya İbradı’nın CHP’li Belediye Başkanı Küçükkuru, geçtiğimiz kurultay sonrası Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren paylaşımlar yapmış ve ona oy vermediğini açıklamıştı. Küçükkuru bu kez Kılıçdaroğlu’nun ezeli rakibi Muharrem İnce’ye övgüler yağdıran bir mesaj paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'li belediye başkanı Kılıçdaroğlu'na karşı
Haberler / Siyaset
6 Eylül 2020 Pazar 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’li İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, ilk dönem belediye başkanlığında olduğu gibi bu dönemde de Kılıçdaroğlu’na eleştiriler yağdırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz kurultay sonrası Kılıçdaroğlu’na ağır suçlamalar getiren Küçükkuru, genel başkanı konuşmasını yaptıktan sonra Kurultay’ı terk etmekle suçlamış ve disiplin kurulunu göreve çağırmıştı.

BELEDİYE BAŞKANININ DİSİPLİN KORKUSU YOK

Başkanlığının ilk dönemi ağır eleştiriler getirdiği Kılıçdaroğlu tarafından yine aday gösterilip seçimi kazanan Serkan Kuçükkuru, buna rağmen genel merkezi topa tutmaya devam ediyor. Küçükkuru bu sabah yaptığı paylaşımda ise Muharrem İnce’yi başlattığı ‘Memleket Hareketi’ nedeniyle yere göğe sığdıramadı.

Serkan Küçcükkuru (solda) son kurultayda Antalyla İl Başkanı Nusret Bayar ile görünülüyor

MUHARREM İNCE İÇİN NE YAZDI?

CHP’li Belediye Başkanı Küçükkuru, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Millet ittifakına güç katacağına inandığım CHP nin içinden doğmuş Muharrem İncenin liderliğindeki memleket hareketine başarılar diliyorum.Emperyalistlerin ülkemizde çok uzun yıllardırKemalist İdelojiyi yok etmek üzere oluşturduğu bölme ve yok etme çabasını hep birlikte bertaraf ederek,Milletin iradesinin tecelli edece?i Türkiye Büyük Millet Meclisinin yönetiminde Mustafa Kemalin ideolojisini iliklerine kadar benimsemiş bir liderle Ilerlemekten başka yolumuzun olmadığı düşüncesiyle 2023 te Cumhuriyetimizin100. Yılında yeni bir başlangıç olması dileklerimle....”

O LAF KİME?

Küçükkuru’nun İnce’yi övdükten sonra, “Mustafa Kemalin ideolojisini iliklerine kadar benimsemiş bir liderle ilerlemekten başka yolumuzun olmadığı” cümlesiyle Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği ve “Mustafa Kemal ideolojisini iliklerine kadar benimsemiş” liderden kastının ise Muharrem İnce olduğu ileri sürüldü.

DAHA ÖNCE NELER DEMİŞTİ?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 demir
 6 Eylül 2020 Pazar 12:40
Başkan'ın tutumlarına tavırlarına veya söylediklerine katılan olur, katılmayan olur.Ama bu söylemden çatışma çıkarmaya gerek yok,Muharrem İnce'ye başarılar dilemiş,hatta taraf da olabilir dolaysıyla kendi görüşlerini ifade etmiş.Zaman zaman Başkan'ın Muharrem İnce sevdası yüzünden coştuğu oluyor,onuda gençliğine vermek gerekiyor.Biliyorsunuz bazen mahallenin bir akıllısı olur,o ne derse desin mahalleli güler geçer.Başkanda akıllı adam böyle çıkışlarla ülke gündemine giriyor,biliyorsunuz reklamın iyisi kötüsü olmazmış,dolaysıyla böylece bedava reklamını yaptırıyor.Yani çok ciddiye alınacak bir durum değil,memleket hareketine gelince Muharrem İnce vakit geçiriyor.Buradan memleket hayrına hiç bir şey çıkmaz,sadece kendi çıkarlarının peşine düşmüş bir avuç topluluk gibi düşünün,şekerini kaybetmiş çocuklar gibi sürekli beni Cumhurbaşkanı adayı yapın diyor.Daha önce yaptılar boyunun ölçüsünü vatandaş verdi,yok hala aday olmak istiyorsa yasa açık,toplar 100 bin imza aday olur.Bunun dışında gölge etmesin yeter.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber