Gün Haber

CHP'li İrem Çiçek partiden ihraç edildi

Ergenekon davası sanıklarından emekli Albay Dursun Çiçek'in kızı CHP üyesi Avukat İrem Çiçek, CHP’nin boykot kararı aldığı CNN Türk kanalının yayınına katıldığı için partiden ihraç edildi.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'li İrem Çiçek partiden ihraç edildi
Haberler / Siyaset
1 Nisan 2020 Çarşamba 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP üyesi Avukat İrem Çiçek, CHP’nin boykot kararı aldığı CNN Türk kanalının yayınına katıldığı ve CHP Tüzüğü’nü ihlal ettiği için  partiden ihraç edildi.

Kişisel Twitter hesabından açıklamada bulunan İrem Çiçek, CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu’nun aldığı kararın tarafına iletildiğini ve CHP’den ihraç edildiğini duyurdu.

Kararın yok hükmünde olduğunu savunan Çiçek, “Kişi partiyi temsilen çıkmıyorsa hangi kanala çıkıp, çıkmayacağına yine kendisi karar verir. Parti yönetimi de üyeler için böyle bir karar alamaz. Niyetim bir avukat olarak yargıdan çakacak kararı görmek” açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU

CNN TÜRK’ü boykot eden CHP, CNN Türk'te bir programa katılan Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek ile A Haber'e çıkan Mehmet Sevigen'i kesin ihraç talebiyle disipline sevk etmişti.

Disiplin sevk tarafına ulaşan Avukat İrem Çiçek, “Konu ile ilgili yeteri kadar açıklama yaptığımı, üstüne ekleyeceğim herhangi bir şey olmadığını buradan CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu’na bildiririm” demişti

Çiçek önceki açıklamalarında, “CHP’de bir görevim yok. Avukatlık mesleğime devam ediyorum. Boykottan haberim var. Daha önce olduğu gibi doğru bildiğimizi her mecrada anlatmaya devam” ifadelerini kullanmıştı.

(Gerçek gündem)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 1 Nisan 2020 Çarşamba 11:47
Hiç bir özelliği olmayan sıradan biri,böyle yüzlerce avukat var.Sadece babası kumpasa uğradığı için vekil seçildi.Kendiside babası sayesinde vekil olmak için partiye kayıt olmuştu,partiden ihraç edilmesi isabetli olmuş.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber