Gün Haber

Melih Gökçek, Bülent Arınç'ı gözleriyle çiğ çiğ yedi (VİDEO)

Kendisi için, “Ankara’yı paralel yapıya parsel parsel sattı" iddiasında bulunan Bülent Arınç ile Adalet eski Bakanı Şevket Kazan’ın cenaze töreninde karşılaşan Melih Gökçek’in yaşadığı gerginlik yüzüne yansıdı.
ABONE OL
Abone Ol
Melih Gökçek, Bülent Arınç'ı gözleriyle çiğ çiğ yedi (VİDEO)
Haberler / Siyaset
10 Mart 2020 Salı 21:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cenazeye katılan bir vatandaşın çektiği tahmin edilen ve sosyal medyaya düşen görüntü, Ak Parti’nin iki önemli ismi arasındaki kavgayı yeniden hatırlattı. Bülent Arınç'ın, Gökçek'le ilgili "Ankara'yı paralel yapıya parsel parsel sattı" iddialarının ardından, iki siyasi arasındaki restleşmeler mahkemeye taşınmıştı. Arınç, 2017 yılında sosyal medya üzerinden Gökçek'e yönelik yaptığı paylaşımlarda, "Yalancı, iftiracı, çirkef, ahlaksız, altı kirli, üç harfli" ifadelerini kullanmıştı.

HACI BAYRAM’DA KARŞILAŞTILAR

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Adalet Bakanı Şevket Kazan için bugün Hacı Bayram Veli Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Cenaze törenine katılanlar arasında TBMM eski Başkanı ve  Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç ile Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yer aldı. Gökçek, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile yan yana saf tuttuğu sırada Bülent Arınç yüzünde üzgün bir ifade ile camiye girdi. Arınç’ı farkeden Gökçek’in mutsuzluğu yüzüne yansıdı. Arınç, saf tutanların yüzüne bile bakmadan geçerek yerini alırken, Melih Gökçek’in keskin bakışı ve gözleriyle yaptığı takip cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 11 Mart 2020 Çarşamba 21:44
Birbirlerinin hakkında neler söylediler,eğer bunlardan birini bir kamu görevlisi yapsaydı,şimdi başına neler geldiğini düşünün.Siyasetçi isen başına hiç bir şey gelmez,en çok bir daha seçilemezsiniz veya göreve gelemezsiniz hepsi o.Deve misali her taraf eğri olunca,bu yapılanlar az bile.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber