Gün Haber

CHP Milletvekili Gürsel Tekin evlendi

CHP'li Gürsel Tekin, ünlü sunucu Mehtap Özkan ile dünya evine girdi.
ABONE OL
Abone Ol
CHP Milletvekili Gürsel Tekin evlendi
Haberler / Siyaset
5 Şubat 2022 Cumartesi 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yıl boşanan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle haber spikeri Mehtap Özkan'la evlendi. 

GEÇTİĞİMİZ YIL BOŞANDI

Tekin, geçtiğimiz yıl ocak ayında bir çocuğunun annesi, ikinci eşi Nihan Tekin ile anlaşmalı olarak boşanmıştı. 57 yaşındaki siyasetçi, ilk evliliğini 2 çocuğunun annesi Ayşe Tekin ile yapmıştı.

MEHTAP ÖZKAN KİMDİR?

Mehtap Özkan 22 Aralık 1990 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata gözlerini açtı.İlkokul, ortaokul ve lise eğitiminin ardından Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde diksiyon ve oyunculuk dersleri aldı.Medya sektöründeki kariyerine Kanal B kanalında staj görmeye başlayarak adımını attı. Stajını tamamladıktan sonra 2014 yılında TV 8'de çalışmaya başladı. Burada sunucu olarak görev yaptı ve bir dönem de radyo programında yer aldı. 

TV 8'den ayrıldıktan sonra Beyaz Tv'ye geçiş yaptı. Beyaz Tv'de muhabir olarak görev almanın yanı sıra hava durumu programlarının da sunumunda yer aldı. Bir süre Beyaz Tv'de çalıştıktan sonra oradan ayrılıp Halk Tv'de çalışmaya başladı. Halk Tv'de hafta sonu haber bültenlerinin ve gece bültenlerinin sunuculuğunu üstlendi. Yaklaşık iki yıl boyunca Halk Tv'de çalıştıktan sonra başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekerek 2019 yılında Habertürk kanalına transfer oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Ah gursel tekın ah....onca görkem nıye???
 16 Şubat 2022 Çarşamba 10:29
Halkcı partının halk gıbı yasaması gerek. Sade olun ornek olun..bırilerını elestırırken....sevmedim bu haberi
 demir
 5 Şubat 2022 Cumartesi 17:26
Düğün 'ÇIRAĞAN SARAYI'.Görüyorsunuz işte,bu memlekette vekil oldunuz mu ekonomik olarak sınıf atlıyorsunuz.Asgari ücret 4253 Tl,vekil maaşı 32 bin Tl,emekli ise 18 bin onuda ekle 50 bin Tl maaş.Sonra sokağa çık çarşı pazar gez vatandaş geçinemiyor de, patlat iki demeç,sonra da bu vatandaşın verdiği vergilerle lüks hayat yaşa.Hemen hemen hepsi böyle,sistemi ve ücretleri kendileri düzenlediği için böyle manzaralar ortaya çıkıyor.Belkide ticaret yapıyordur iyi de bir kazancı vardır,o ayrı bir mesele,vatandaşın önünde olarak vekil olacaksın,akşamları Tv,lere çıkıp iktidara verip veriştireceksin hatta saraya karşı olacaksın,sonrada gidip düğünü 'ÇIRAĞAN SARAYINDA' yapacaksın,olmamış Gürsel Bey olmamış.Yani bunların birbirlerinden farkı yok,siyaset tamamen kendilerini ve yakınlarını kurtarma mesleği haline gelmiş.Bir seçildiler mi bir daha bırakmıyorlar 3 dönem 4 dönem vekillik yapanlar var,peki yapıyorlarda ne oluyor,memleketin hali belli.Vatandaş günlük 2 ekmek almak için ucuz ekmek kuyruklarında olsun Gürsel Bey ve misafirleri 'SARAYLARDA'lüks içinde yesinler içsinler,oh ne güzel hayat demi.Vatandaşın sorunlarını çözeceğim diye ortaya çıkanlar böyle davranmamalılar,biraz daha dikkatli olabilirler.Gerçi bu memlekette neler görmedik ki,şehitlerin defin edildiği gün gidip düğünlerde halay çeken siyasetçileri de düşününce bu çok hafif kalıyor da denebilir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber