Gün Haber

Bucak'ta ücretsiz üniversite danışmanlığı

BUCAK Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nı (YKS) kazanan öğrencilere, uzman eğitimciler eşliğinde ücretsiz Üniversite Tercih Danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak'ta ücretsiz üniversite danışmanlığı
Haberler / BURDUR
5 Ağustos 2021 Perşembe 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Üniversiteli adayı gençlerin beklediği YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla gençlerde tercih heyecanı başladı. Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 5- 20 Ağustos tarihleri arasındaki üniversite tercih dönemi için ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Adaylar, tercih maratonunda en iyi ve doğru seçimi yapabilmeleri için 5 Ağustos'tan itibaren Cumhuriyet Meydanında ağırlanmaya başlandı.

Cumhuriyet meydanında kurulan tercih danışmanlık standını ziyaret eden ve gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermelerine katkı sağlayacaklarını belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Gençlerimizin üniversite seçimlerinde en doğru tercihi yapabilmeleri adına danışmanlık hizmeti vereceğiz. Hedeflerindeki üniversiteye yerleşme heyecanı yaşayan gençlerimize, uzmanlarımızın vereceği tavsiye ve fikirler doğrultusunda destek ve yardımcı olacağız" diye konuştu.

BUCAK BELEDIYESI, YUKSEKOGRETIM KURUMLARI SINAVI'NI (YKS) KAZANAN OGRENCILERE, UZMAN EGITIMCILER ESLIGINDE UCRETSIZ UNIVERSITE TERCIH DANISMANLIGI HIZMETI VERMEYE BASLADI.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber