Gün Haber

Burdur'da Covid temaslısı iki genç HES kontrolüne takıldı

BURDUR'da koronavirüsle mücadele kapsamında güvenlik güçlerinin yaptığı HES kodu kontrolünde, temaslı olduğu belirlenen iki genç valilik binasına girmek isterken durduruldu. Gençler, karantinaya alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Burdur'da Covid temaslısı iki genç HES kontrolüne takıldı
Haberler / BURDUR
4 Ağustos 2021 Çarşamba 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elazığ’dan gelen İ.K ve S.S., Burdur Valiliği’ne girmek istedi. Valilik girişindeki güvenlik güçlerinin HES kodu taramasında iki gencin riskli olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Polis, İ.K ve S.S. hakkında tutanak tuttu. Daha sonra 112 ekipleri tarafından ambulansa alınan iki kişi, koronavirüs testi için Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İ.K. ve S.S, hastanedeki işlemlerin ardından Burdur Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu'nda karantinaya alındı.

BURDUR'DA KORONAVIRUSLE MUCADELE KAPSAMINDA GUVENLIK GUCLERININ YAPTIGI HES KODU KONTROLUNDE, TEMASLI OLDUGU BELIRLENEN IKI GENC VALILIK BINASINA GIRMEK ISTERKEN DURDURULDU. GENCLER, KARANTINAYA ALINDI.(FOTO:BURDUR-DHA)

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber