Gün Haber

Baraner'e büyük görev

Türk turizmcisi Hüseyin Baraner’e Avrupa’nın en büyük seyahat acentesi şirketinde büyük görev.
ABONE OL
Abone Ol
Baraner'e büyük görev
Haberler / Turizm
5 Nisan 2024 Cuma 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Halihazırda RTK'nın Türkiye başta olmak üzere birçok destinasyonda temsilciliğini yürüten Alman-Türk turizm uzmanı Hüseyin Baraner, Alman seyahat acenteleri şirketi RTK iş birliği ağını tüm global destinasyonlarda genişletecek.

1957 yılında Türkiye'de doğan Hüseyin Baraner, Türkiye'de turizmin öncülerinden biri olarak kabul ediliyor ve aynı zamanda Tayland, Küba, Fas ve Umman'da da turizmin gelişmesine katkıda bulunmuştu. Öger Tours'un eski icra kurulu üyesi ve uzun yıllar TUI AG yurtdışı danışmanı olarak görev yapan Baraner artık 3 bin  seyahat acentesinden oluşan RTK’nın  yurt dışındaki destinasyonlar arasında daha yoğun bir işbirliğini sağlayacak.

"RTK genel müdürü Hauke ​​Moll, “Hüseyin Baraner'in destinasyonlarda otelciler, dernekler ve siyasetçiler ile kurduğu mükemmel temaslar sayesinde seyahat acentalarının ve misafirlerinin ilgi ve ihtiyaçlarını daha güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. Aynı zamanda Baraner sayesinde taleplere de daha iyi cevap verebileceğiz. Uluslararası ortaklarımıza pazarlama ve satış konusunda destek olacacağız.

RT/Raiffeisen Touristik Group Strateji ve Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Thomas Bösl, destinasyonlardaki temasların yoğunlaşması hakkında şunları söyledi: "Uluslararası ağımız giderek genişliyor. Kendini kanıtlamış bir turizm uzmanı olan Hüseyin Baraner'in de aramızda olmasından memnuniyet duyuyorum.

Merkezi Burghausen'de bulunan RTK Grubu,  şu anda yaklaşık 3.000 seyahat acentesinden oluşuyor ve yıllık 2,3 milyar avro ciroya sahip.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber