Gün Haber

Mevlana Petrol turizm yatırımlarına devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde yönetim danışmanlığı konusunda deneyimli turizmci Volkan Şimşek ile anlaşan Mevlana Petrol Grup, 2 önemli ismi daha bünyesine kattı. Mevlana Petrol Grup Otelleri Genel Koordinatörü Levent Suyolcuoğlu olurken Andriake Genel Müdürü Ümit Erkanlı oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Mevlana Petrol turizm yatırımlarına devam ediyor
Haberler / Turizm
2 Şubat 2024 Cuma 17:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AKARYAKIT ve gıda sektörünün öncü firması Mevlana Petrol Grup, turizm sektöründe de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kısa bir süre önce kurumsal otelcilik alanında uzun süredir çalışan Volkan Şimşek ile yönetim danışmanlığı konusunda anlaşmaya varangrup, iki önemli ismi daha kadrosuna dahil etti. Demre’de bulunan Andriake Hotel’in işletmesini yapan, Belek’teki DosiniaLuxuryResort’un hissedarı olan ve geçtiğimiz yıl ImperialTurkizResort Hotel ile SunlandResort Kemer’e ortak olan Grup, Genel Koordinatörlük görevi için Levent Suyolcuoğlu ile anlaşırken Andriake Hotel Genel Müdürlüğüne Ümit Erkanlı getirildi.

‘YATIRIMLARA DEVAM’

Turizm sektöründe güçlü isimlerle yollarına devam etmek istediklerini belirten Mevlana Petrol Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, “Bilindiği gibi akaryakıt ve gıda sektörlerinde uzun süredir faaliyet göstermekteyiz. Ancak turizmde yatırımlarımıza daha yeni başladık diyebiliriz. Bu noktada doğru kişilerle doğru adımlar atarak ilerlemek istiyoruz. Bu noktada hem Levent Suyolcuoğlu’nun hem de Ümit Erkanlı’nın bize önemli bir güç katacağına inanıyoruz. Yatırımlarımıza devam edeceğiz. Kısa sürede adımızdan söz ettirir hale gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Mevlana Petrol Grup ailesine katılmaktan son derece memnun olduğunu belirten Levent Suyolcuoğlu ise sözlerine şu şekilde devam etti: “Yıllardır sektörde edindiğimiz tecrübemizi şimdi Mevlana ailesi için kullanacağız. Yeni sezondan beklentilerimiz oldukça fazla. Bu noktada en kısa sürede çalışmalarımıza başlayıp otellerimizi yeni sezona hazır hale getireceğiz. Bu anlaşma her iki taraf için de hayırlı olsun.”

Demre gibi tarih kokan bir bölgede AndriakeHotel’i en iyi şekilde pazarlamak istediklerini söyleyen Ümit Erkanlı, “Mevlana Petrol Grup, özellikle son iki yıldır turizm alanında önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Hedefimiz AndriakeHotel’i ziyaret eden misafirlerimizin mutlu şekilde ayrılmaları. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

www.mevlanapetrol.com.tr

www.andriakebeachclub.com/tr

www.dosinialuxuryresort.com/

www.imperialturkizhotel.com/

www.imperialsunland.com/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber