Gün Haber

Serikliler yemekte buluştu

ANTALYA'da yaşayan Serikliler, yemekte bir araya geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Serikliler yemekte buluştu
Haberler / Antalya
19 Aralık 2016 Pazartesi 13:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın Boğazkent Mahallesi'ndeki bir restoranda düzenlediği organizasyonda, Serikliler bir araya geldi. Yemeğe Başkan Çalık'ın yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Bekir Kumbul, Ak Parti Kepez Meclis Üyesi Mesut Kocagöz, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Antalya'da görev yapan muhtarlar ve birçok Serikli katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Ramazan Çalık, Antalya'da yaşayan Seriklilerle buluşarak Serik'in geleceği hakkında ve yapacağı hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi. Serik'in en büyük sorununun tapu olduğunu belirten Çalık, "Tapu sorunu 70 yıllık bir sorun. İlçemizin gelişmesinin önündeki en büyük engel mülkiyet sorunu olmuş. Göreve geldiğim ilk günden bu yana sağ olsun ilçe başkanımız Hasan Kozan'ın da destekleriyle bu sorunun çözümü için uğraşıyorum. Ankara'ya çok kez gittik, geldik ve hamdolsun sonuna geldik. Çok yakında tapu sorununu çözüyoruz. Tapuları dağıttığımız gün Serik'in gelişmesinin önündeki en büyük engeli ortadan kaldırış olacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Bekir Kumbul da "Başkanımız çalışıyor çok şükür. Serik zor yerdir. Serik'te hizmet etmek de zordur. Fakat Serik her geçen gün gelişiyor. Her alanda gelişme gösteriyor. Tabi ilçemizin geçmişten gelen çok köklü sorunları var, bunları çözmek o kadar kolay olmuyor zaman alıyor. Ramazan başkanın ilk dönemi bu, inşallah ikinci dönem de başkanlık yapar arkasındayız, destek veriyoruz" diye konuştu.

Yemekte katılımcılar da düşünce ve önerilerini dile getirdi.


ANTALYA'DA YASAYAN SERIKLILER, YEMEKTE BIR ARAYA GELDI.(FOTO:SERIK-DHA)

ANTALYA'DA YASAYAN SERIKLILER, YEMEKTE BIR ARAYA GELDI.(FOTO:SERIK-DHA)

ANTALYA'DA YASAYAN SERIKLILER, YEMEKTE BIR ARAYA GELDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber