Gün Haber

Antalya'da otluk ve çalılık yangını korkuttu

ANTALYA'da otluk ve çalılık alanda bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yerleşim yerlerine yakın olan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da otluk ve çalılık yangını korkuttu
Haberler / Antalya
22 Ekim 2019 Salı 16:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yangın, saat 14.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Göller Caddesi üzerinde bulunan otluk ve çalılık alanda çıktı. Alanın otluk ve çalılık olması ve rüzgârın da etkisiyle alevler kısa sürede yayıldı. İlk müdahaleyi vatandaşların yaptığı yangına, Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Yerleşim yerine çok yakın olan yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Aynı alanda sürekli yangın çıktığını söyleyen Kırcami Mahallesi Muhtarı Mehmet Köksal, birilerinin yangın çıkarmak için çaba sarf ettiğini iddia etti.

ANTALYA'DA OTLUK VE CALILIK ALANDA BILINMEYEN NEDENLE YANGIN CIKTI. YERLESIM YERLERINE YAKIN OLAN YANGIN, ITFAIYENIN ZAMANINDA MUDAHALESIYLE SONDURULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OTLUK VE CALILIK ALANDA BILINMEYEN NEDENLE YANGIN CIKTI. YERLESIM YERLERINE YAKIN OLAN YANGIN, ITFAIYENIN ZAMANINDA MUDAHALESIYLE SONDURULDU. (MEHMET KOKSAL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber