Gün Haber

Alman medyası Antalya'da; ‘Turistsiz bir Antalya korkunç bir Antalya’

Almanya'nın Bonn ve Berlin kentlerinden yurt dışına 30 farklı dilde radyo, televizyon ve internet üzerinden yayın yapan Deutsche Welle (DW) Antalya turizminin son durumunu konu etti.
ABONE OL
Abone Ol
Alman medyası Antalya'da; ‘Turistsiz bir Antalya korkunç bir Antalya’
Haberler / Turizm
12 Haziran 2021 Cumartesi 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir turizmcinin, ‘Turistsiz bir Antalya korkunç bir Antalya’ sözünü manşete taşıyan DW, video habere şu yazıyla giriş yaptı; “Akdeniz'deki diğer ülkeler gibi Türkiye de bu yaz tatilcileri ülkeye çekmeye çalışıyor. Ülkenin turizm endüstrisi bir başka kayıp sezonu daha kaldıramayacak durumda. Ancak turizmciler ise her şeye rağmen umutlarını korumaya çalışıyor. DW, Antalya'da durumu yerinde izledi.”

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 yoooo.
 12 Haziran 2021 Cumartesi 23:29
gayet güzel antalya. turist yokken trafik böyle ise turist varken düşünemiyorum bu trafiği sayın böcek
 Yusuf
 12 Haziran 2021 Cumartesi 18:07
Kudretli otel sahipleri daha beter olun inşallah hadi hadi kudretinizi gösterin
 taş
 12 Haziran 2021 Cumartesi 16:07
Herhalde yani sahiller bomboş,Rusya ve Almanya seyahat etmeyi kaldırsa ve pandemi bitmiş olsa Antalya dolar taşar. Yüzlerce tesis turist bekliyor,gelenlerde çoğunlukla Rus ve Alman olduğundan bu ülkelerle iyi ilişkiler içerisinde olmamız lazım.Yapılan her hatanın maliyetini bu sektörden ekmek yiyen herkes çekiyor.Rus uçağı düşürüldükten beri bir barışık bir küs bu işler böyle olmuyor,başka ülkelerin sorunlarında taraf oldunuz mu faturayı kesiyorlar. Oysa ay olmuş Haziran Rus turist dolup taşması lazımken seyahat kısıtlaması devam ediyor.Peki Ukrayna'dan gelen var mı veya tatminkar olur mu bunlar hep denge hesabı. Demek ki herkesle iyi geçineceğiz,umarım bu ay sonu Rusya serbest eder,yoksa bu senede kayboldu demek,hep seneye hep seneye derken yıllar geçiyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber