Gün Haber

Antalya'da bir koy daha betona teslim...

İkisi Sapanca, biri Afyon’da olmak üzere toplamda 3 otel ile hizmet veren NG Hotels, son otelini Antalya’da açtı. Kemer Göynük’te inşa edilen NG Phaselis Bay Otel 1.5 milyar TL’lik bir yatırımla hizmete girdi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da bir koy daha betona teslim...
Haberler / Turizm
25 Mayıs 2021 Salı 08:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “2021 yılı sektörde ‘yaraları sarma’ yılı olarak geçecek. 2022 sezonu için çok umutluyuz” diye konuştu.

HELİKOPTER VE JETLİ SERVİS

NG Phaselis Bay Otel, gazetecileri davet ederek oteli gezdirdi. Yatırımları ve turizm sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunan Güral, şöyle konuştu:

“Turizm sektöründe 4’üncü otelimizi hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Otel, bölgedeki 3 eşsiz koydan birinde yer alıyor. Projeyi geliştirmeden önce aylarca üzerinde düşündük. Çalışmalarımız 18 ay sürdü. Turizm sektörüne farklı bir dinamizm getirmek amacıyla NG Phaselis Bay Otel’ini hayata geçirdik. Biz burada bir otel inşa etmedik. Daha çok yeni bir hizmet anlayışı oluşturduk. Dileyen misafirlerimizi helikopter veya özel jetle alıp otelimizde en iyi şekilde ağırladıktan sonra evlerine bırakacağız.”

NG otel yapmadan önce koyun bakir görüntüsü...

Pandemi koşullarına rağmen yüksek doluluk oranından memnun olduklarını kaydeden Güral, “480 oda kapasitesine sahip tesisimiz bugün itibarıyla yüzde 65 dolu. Haziran ayının ilk haftasında yüzde 98 doluluk oranına ulaşacağız. Haziran-temmuz-ağustos döneminde oteldeki villaların yüzde 85’i şimdiden doldu” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Nedim
 20 Haziran 2021 Pazar 18:53
Hemen eleştiri.orada çalışan ekmek yiyen belki 1000 kişi olacak.her otel bir fabrika.
 tayfun
 26 Mayıs 2021 Çarşamba 09:46
burası zaten bir oteldi yıllardı terk edilmiş adamlar aldı yenisini yaptılar sahile dokunan olmamış sadece yeni yapılar yapılmış bilip bilmeden yanlış değerlendirilmesin gayet güzel ülkeye yakışır bir tesis olmuş sanki koy verilmiş yeni yapı yapılmış gibi olmuş haberiniz habereydi orası
 Osman
 25 Mayıs 2021 Salı 20:36
Gasp edin her yeri yiyin tüketin bütün koyları bitirin tüm ormanları talan edin tüm yeşil alanları yakışır sizlere bravo??????
 taş
 25 Mayıs 2021 Salı 11:03
Yiyin için yağmalayın çıldırın,gün sizin gününüz,ha bire kamu kaynaklarıyla zenginleşin,bir tarafta çapsız zengin olmayı bekleyen siyasiler ve iş insanları soyun soyun.Korkmayın kimseden hiç kimse sizlere hesap soramaz,nasıl olsa sizden sonra gelecek politikacılarda çoğu çapsız olduğu gibi,sizlerin açtığı yoldan onlarda yürü be kulum diyecekler. Halka gelince çekinmeyin onları uyuşturuyorlar,biraz din iman,biraz cennet cehennem kuzu gibi oluyorlar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber