Gün Haber

AÜ'ye kozmetik birimi açıldı

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesinde, deri sağlığı bakımında tıbbi ve kozmetik amaçlı güncel uygulamaların yapıldığı Dermo-Kozmetoloji Birimi açıldı.
ABONE OL
Abone Ol
AÜ'ye kozmetik birimi açıldı
Haberler / KAMPÜS
25 Temmuz 2019 Perşembe 16:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AÜ Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşe Akman Karakaş, Dermo-Kozmetoloji Birimi'nde 5 öğretim üyesi, 8 araştırma görevlisi, 2 poliklinik ve servis hemşiresiyle hasta muayene ve tedavisi yaptıklarını kaydetti. AÜ Hastanesi H Blok'da hizmet veren Dermo-Kozmetoloji Birimi'nin 17 Nisan'da açıldığı hatırlatan Prof. Dr. Ayşe Akman Karakaş, toplamda 70 metrekare alan içerisinde hasta muayene, kayıt ve işlem odaları ile hasta bekleme salonundan oluşan birimde, kozmetolojik uygulamaların başladığına dikkati çekti.

Prof. Dr. Ayşe Akman Karakaş, "Polikliniğimizde değerlendirildikten sonra kozmetolojik işlem planlanan hastalara randevu verilmekte ve işlemler hakkında bilgilendirilmekte. Bu birimde bulunan cihazlarla çeşitli hastalıkların tedavisine destek oluyoruz "dedi.

LEKE VE DÖVME SİLME TEDAVİSİ

Doğuştan ve sonradan kazanılan damar benleri, leke ve dövme silme tedavisi ile bazı deri hastalıklarının tedavisini de gerçekleştirdiklerini ifade eden Prof. Dr. Karakaş, "Saç dökülmesi tedavisinde düşük seviyeli lazer terapisi, akne skarı, stria, genişlemiş gözeneklerde ve hiperhidroz tedavisinde Fraksiyonel Bipolar Altın İğne Radyofrekans cihazları ile tedaviler yapıyoruz" dedi.

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) HASTANESI DERI VE ZUHREVI HASTALIKLARI ANABILIM DALI BUNYESINDE, DERI SAGLIGI BAKIMINDA TIBBI VE KOZMETIK AMACLI GUNCEL UYGULAMALARIN YAPILDIGI DERMO-KOZMETOLOJI BIRIMI ACILDI.(SERVINAZ ENLI- GULBIN YASAR- AYSE AKMAN KARAKAS- ELIF YALCIN)(FOTO:ANTALYA-DHA)

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) HASTANESI DERI VE ZUHREVI HASTALIKLARI ANABILIM DALI BUNYESINDE, DERI SAGLIGI BAKIMINDA TIBBI VE KOZMETIK AMACLI GUNCEL UYGULAMALARIN YAPILDIGI DERMO-KOZMETOLOJI BIRIMI ACILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber