Gün Haber

Babası tarafından öldürülen doktor için açıklama

Babası tarafından 11 kurşunla vurulup öldürülen Dr. Gülnur Yılmaz için mezun olduğu Akdeniz Üniversitesi'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:
ABONE OL
Abone Ol
Babası tarafından öldürülen doktor için açıklama
Haberler / KAMPÜS
28 Haziran 2019 Cuma 19:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dr. Gülnur Yılmaz İçin Taziye Mesajı

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden geçtiğimiz hafta mezun olup doktorluk vazifesini yapmaya hazırlanan Dr. Gülnur Yılmaz’ın elim bir saldırı sonucu vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Tüm dünyada şiddet olaylarının günden güne arttığına üzülerek şahit oluyoruz. Hiçbir türü kabul edilemez olan şiddetin en yakınımızdan, güvendiğimiz insanlardan gelmesi ise daha da acıdır. Yaşanan aile içi şiddetin son kurbanı maalesef mezunumuz Dr. Gülnur Yılmaz olmuştur. Bu üzücü saldırı sonucunda, hayat kurtarmaya yemin etmiş hayatının baharında bir doktorun böylesi acı bir olayla hayata veda etmesi bizleri ayrıca üzmüştür.

Akdeniz Üniversitesi olarak başta çocuk ve kadın olmak üzere tüm canlılara yönelik her türlü şiddetin karşısında olduğumuzu ve sonuna kadar mücadele edeceğimizi belirtir, mezunumuza Allah’tan rahmet tüm sevenlerine, sağlık camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber