Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bebek katilleri para vampirleri
Turgut Güngör
YAZARLAR
21 Ekim 2024 Pazartesi

Bebek katilleri para vampirleri

İnsanlıktan nasibini almamış, para hırsı gözlerini bürümüş, vicdanı olmayan, ahlak nedir bilmeyen,  halk sağlığı için görev yapması gereken vampirler sürüsü aramızda yaşıyor. Şeytanla işbirliği yapan, insanların duygularını istismar eden, devletin kurumlarını dolandıran, bebekleri öldürmekten çekinmeyen, gözlerini para hırsı bürümüş vicdansızlar sürüsünün tuzaklarına karşı uyanık olun. Dikkat edin çarpılmayın, vurgun yemeyin.  Aklımıza her şey gelirdi, doğum yapan annelere, çocuk sahibi olma mutluluğu yaşayan babalara kabus yaşatılacağını hiç düşünmezdik. Yeni doğan bebeklerin, sağlığını emanet ettiğimiz beyaz önlüklüler tarafından hasta edileceği hiç aklımıza gelmezdi. Bu canilere "yeni doğan çetesi" demek çok hafif kalır.

PARA HIRSI BÜRÜMÜŞ

 PKK üyeliğinden 12 yıl hüküm cezası olan, 5 yıl cezaevinde yatan bir tıp doktoru şirket kuruyor, yeni kadrolaşma ile sağlıkta katiller ordusu oluşturuyor. Yetmiyor. Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı, MİT müsteşarı ile fotoğraflarını instagram sayfasına yüklemekten çekinmiyor. O pozlarla kendine farklı bir kimlik oluşturuyor ve çevresine güven veriyor. Gözlerini para hırsı bürüyen doktoru, hemşiresi, şoförü ile bir vampirler dayanışması kuruluyor. 

 Sistemin açıklarından yararlanan, kendilerine akıl almaz çıkar sağlayan, bu yolda yeni doğan bebeklerin hasta olmasını, ölmesini bile umursamayan bir katil ordusu işbaşı yapıyor.   Aileleri hiçe sayan, savcıları tehdit eden, sağlık müfettişlerini takmayan gözü dönmüş caniler, ceplerini parayla doldurmak uğruna korkusuzca akla gelen gelmeyen her şeyi yapıyor. 

SAĞLIKTAKİ YOZLAŞMA

  Sağlık sektöründe yalnız "yeni doğan bebek" şebekesi veya çetesi var sanmayın. Yetkililere, medyaya ve tabip odalarına günlerdir binlerce ihbar yağıyor.

Laboratuvar çetesi, diyaliz şebekesi, tıbbi malzeme pazarlamacıları da boş durmuyor. Yoğun bakımcılar, kanserciler, estetikçiler, ilaççılar, kalp krizciler bu sektördeki bataklığın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Hastanelere doktor pazarlayan ahlaksız, düzenbaz, kan emiciler bile  bulunuyor. SGK ile hastaneler arasında imzalanan Sağlık Hizmeti Satın Alım Sözleşmesine göre yapılan ödemeler konusunda, binlerce dava, müfettiş raporu, kurum ve yargı kararları biliniyor.   Yıllardır hiçbir şey düzelmiyor, aksaklıklar giderilmiyor, yenilenme yapılmıyor ve bu düzensiz, başıboş vurgun düzeni böyle devam ediyor.

ÇIKIN ORTAYA BAĞIRIN

 Önce kadınların canına kıydılar, ardından İstanbul Sözleşmesi yok sayıldı. Sıra çocuklara geldi. Tepki büyüdükçe insanlık dışı olayların sayısı arttı ve skandal boyutlarına ulaştı.

 Ey bakan, ey doktorlar, hemşireler, sağlıkçılar, bebeklerin hasta edilmesinden, öldürülmesinden sorumlu vahşi katillere, vampirlere, para gözlere karşı çıkanlar, daha ne duruyorsunuz? Çıkın ortaya ve bağırın. Neler oluyor, ne dümenler dönüyor, nice ahlaksız, yasadışı, çirkin operasyonlar yapılıyor?

 Ey anneler, babalar, gençler, sivil toplum kuruluşları, atanamayan öğretmenler, emekliler, hakları verilmeyen polisler, astsubaylar daha ne duruyorsunuz? İnsanlık dışı, bebek katili vampirlere lanet okuyun. Siyahlar giyin, siyah gömlek, tişört, önlük, ceket, siyah kravat, ayakkabı ile sokaklarda boy gösterin. Türkiye hiç olmadığı kadar kara günler yaşıyor. Kaç bebek ölmeli ki karanlıklar aydınlığa çıksın?

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber