Gün Haber

Zarif Elmas Yüzük Modelleri

Çok değerli bir taş olmasından dolayı elmas yüzük fiyatları sade altınlara oranla biraz daha fazladır. Ancak iki takı kıyaslandığında gösterişlerinin farklı olduğunu ifade etmeliyiz.
ABONE OL
Abone Ol
Zarif Elmas Yüzük Modelleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
30 Mart 2021 Salı 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul hanımefendileri çok narin insanlardır. İstanbul hanımefendileri parmaklarını elmas yüzük ile süslerler. Bunun nedeni değeri ve görüntüsündeki asalettir. Sevginin, bağlılığın, aşkın, sözün simgesi olan takılar, çok farklı tasarımlara sahiptir. Baget taşlı modeller, hanımların asla vazgeçemedikleri parçalardır. Yıllar hatta yüzyıllar geçse de asla modası geçmeyecek modellerdir. Zamansız olarak nitelendirilen baget taşlı modellerin taş büyüklüğü kişinin tercihine göre değişir. Fantezi modellerin gösterişi ise bambaşkadır. Fantezi modellerin her birinde farklı tasarımlar kullanılmaktadır. Kıyafetlerinizin desenlerine en fazla uyum sağlayacak modeli tercih edebilirsiniz.

Elmas Yüzük Fiyatları

 Çok değer verdiğiniz hanımınıza veya sevgiliniz alacağınız değerli hediyeyi hak etmektedir. Fiyatlandırmada takıda kullanılan altının gramı ve taşın karatı etkilidir. Taşın kesimi, ağırlığı, berraklığı, rengi fiyatlandırmayı çok fazla değiştirmektedir. Kalpli, çiçek, oval, damla, yaprak gibi desenler kullanılarak tasarımlar yapılmaktadır. Bazı modellerde zümrüt, safir, yakut gibi değerli taşlar birlikte kullanılmıştır. Tarzınıza ve zevkinize hitap eden modelleri https://www.assospirlanta.com/elmas-yuzukler adresinden alabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber