Gün Haber

Yusuf Üras, Meral Akşener'den Kemer'i istiyor

Bir dönem Kemer’in beldesi olanTekirova’da uzun yıllar  belediye başkanlığı görevinde bulunan Yusuf Üras, İyi Parti’den Kemer İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Yusuf Üras, Meral Akşener'den Kemer'i istiyor
Haberler / Antalya
23 Kasım 2023 Perşembe 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara’da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşen Üras, sosyal medya hesabından, “Ne dediysek oldu, bu da olacak Kemer’de İYİ’ler kazanacak…” mesajını paylaştı.

Üras, bir dönem MHP’nin popüler isimlerinden olan ancak geçtiğimiz aylarda İyi Parti’ye katılıp GİK üyesi olan Oktay Vural ile de görüştü.

YUSUF ÜRAS KİMDİR?

1966 yılında Kemer’de doğdu. İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. Üniversiteyi Amerikan Preston Üniversitesi’nde okudu. 1989 yılından 1995 yılına kadar Tekirova Tur Koop. Başkanlığı yaptı. 1994-2000 yılları arasında kuyumculuk yapıp ve aynı zamanda Tekirova Beldesi Muhtarlığı görevinde bulunduktan sonra 1999’dan 2014’e kadar Tekirova Belediye Başkanlığı koltuğunda oturdu. Tekirova Belediyespor Kulüp Başkanlığı, Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) başkanlığı da yaptı. Evli ve iki çocuk babası Yusuf Üras BJK kongre üyesi…

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 24 Kasım 2023 Cuma 06:06
Eğitimli ve donanımlı birine benziyor.Şansını denemesinde fayda var.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber