Gün Haber

Yolcu otobüsü kamyona arkadan çarptı: 1 ölü, 13 yaralı

Konya'da bir yolcu otobüsü, arıza yapıp yolun sol şeridinde park halinde olan kamyona arkadan çarptı. Kazada otobüs şoförü 56 yaşındaki Hikmet Genç öldü, 13 yolcu da yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
Yolcu otobüsü kamyona arkadan çarptı: 1 ölü, 13 yaralı
Haberler / Türkiye
18 Şubat 2012 Cumartesi 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaza, saat 03.30 sıralarında Konya-Afyonkarahisar karayolunun 35'inci kilometresinde meydana geldi. İzmir'den Hatay'a giden içinde 20 kadar yolcu bulunan Hikmet Genç yönetimindeki 06 JT 967 plakalı yolcu otobüsü, rampa indiği sırada son anda, sürücüsü tespit edilemeyen 63 E 5806 plakalı sunta yükle kamyonun hiç bir önlem alınmadan yolun sol şeridin de park edildiğini fark etti. Otobüs şoföre Genç, frene basmasına rağmen araç buzlanma nedeniyle kayınca kamyona arkadan çarptı. Araç içinde sıkışan Genç, kaza yerinde öldü, 13 yolcu da yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Genç'in cesedi de itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çabası sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kamyonun arızalı olduğunu saptayan polis, sürücüsünün kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.
 
Tolga YANIK/KONYA,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 mehmet genç
 13 Nisan 2013 Cumartesi 23:20
allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun canım amcam

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber