Gün Haber

Yeri değiştirilen esnaf tezgah açmadı

BURDUR'un Bucak ilçesinde daha önceden kapalı pazarın birinci katında tezgah açan bir grup esnaf, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeniden açılan pazarda yerlerinin değiştirilmesine tepki için tezgah açmadı.
ABONE OL
Abone Ol
Yeri değiştirilen esnaf tezgah açmadı
Haberler / BURDUR
18 Haziran 2020 Perşembe 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bucak Kapalı Pazaryeri ve Kültür Kompleksi'nde 5 yıl önceki açılış sırasında giriş katta yerleri belirlenen peynir, süt ürünleri ve kuruyemiş satan esnafın yerleri, Bucak Belediyesi tarafından ikinci kata alındı. Buna tepki gösteren pazar esnafı ise tezgah açmadı.

Pazar yeri önünde açıklama yapan esnaflar, "5 yıldır birinci katta hizmet veriyorduk. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla mart ayı içerisinde pazar kapatıldı. Normalleşme döneminde bugün açılan ve perşembe günleri kurulan kapalı pazarda peynirci, süt ürünleri ve kuruyemişçi esnafı olarak, ikinci kata tuhafiyecilerin olduğu bölümde tezgah açmamız için yer ayrılmış. Biz 5 yıllık hizmet verdiğimiz yerde tezgah açmak istiyoruz" dediler.

Öte yandan Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tezgah açmayan esnaflar hakkında tutanak tuttu. Ayrıca yapılan bu uygulamanın ikinci katın hareketlenmesi amacıyla yapıldığı belirtildi.

BURDUR'UN BUCAK ILCESINDE DAHA ONCEDEN KAPALI PAZARIN BIRINCI KATINDA TEZGAH ACAN BIR GRUP ESNAF, KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA YENIDEN ACILAN PAZARDA YERLERININ DEGISTIRILMESINE TEPKI ICIN TEZGAH ACMADI.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber