Gün Haber

Yenidoğan Çetesi skandalı Antalya'ya uzandı

İstanbul'daki 'Yenidoğan çetesi' skandalı Anadolu'ya sıçrıyor. Niğde, Sakarya, Kocaeli'nin ardından Antalya'dan da ihbar ve şikayetler gelmeye başlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Yenidoğan Çetesi skandalı Antalya'ya uzandı
Haberler / Antalya
20 Ekim 2024 Pazar 19:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya’daki özel bir hastanedeki yenidoğan yoğum bakım ünitesinde bebeğini kaybeden S.S, çocuğunun ölümünde ihmal olduğunu ileri sürdü.

20 Eylül 2017'de S.S’nin eşi 33 haftalık iken bebeğini sezaryanla dünyaya getirdi. 2 kilo 120 gram olarak sağlıklı doğan bebek aynı gün yenidoğan yoğun bakım ünitesine alındı. İddiaya göre, epikriz raporunda bebeğin doğar doğmaz entübe edildildiği belirtildi. 3 Ekim’e kadar bu ünitede kalan bebeğini kaybeden S.S, hiçbir zaman makineye bağlanmadığını ileri sürdü ve o tarihte özel hastane ile ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi oldu. Kovuşturmaya gerek olmadığı kararı üzerine acısını kalbine gömen baba S.S’nin, İstanbul’da ortaya çıkarılan yenidoğan çetesi ile ilgili haberler üzerine, dosyanın yeniden açılmasını isteyeceği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 vahşet
 21 Ekim 2024 Pazartesi 12:07
GÖZLERİNİ PARA BÜRÜMÜŞ BEBEK KATİLLERİ .... ÜLKEDE VİCDAN SEVGİ BIRAKMADILAR !!! İTİBARDAN TASARRUF OLMAZ !!!!

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber