Gün Haber

WhatsApp'tan, 'Hakkınızı helal edin' yazdı, tetiği çekti

Alanya’da turizm sektörünün tanınmış simalarından İmparator Emlak’ın sahibi Ali Büyükdemirel, WhatsApp hesabından herkese, ‘Hakkınızı helal edin’ mesajı attıktan sonra intihar etti. Büyükdemirelin’in bilgisayarına da “İki kişi hariç herkese hakkımı helal ediyorum’ diye yazdığı öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
WhatsApp'tan, 'Hakkınızı helal edin' yazdı, tetiği çekti
Haberler / Antalya
13 Ağustos 2024 Salı 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün sabah saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Alanya’nın sevilen emlakçılarından 55 yaşındaki turizmci Ali Büyükdemirel’den, “Hakkınızı helal edilen” mesajı alan arkadaşları telaşa kapıldı.

Mesajı alanlar polise ve ailesine haber vermeye çalışırken, Mahmutlar Mahallesi’ndeki İmparator Emlak’tan silah sesi duyuldu. Ali Büyükdemirel’in intiharı şok etkisi yarattı.

Sağlık ekiplerini yaptıkları kontrolde, Büyükdemirel'in yaşamını yitirdiğini belirlendi. Büyükdemirel'in cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, masasının üzerinde, "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazan bir intihar mektubu bulundu.

Büyükdemirel o mektuba şunları yazmıştı:

"Ölümümden kimse sorumlu değildir. Cenazemi Kargıcak'taki mezarlığa defnetsinler, taziyem iş yerimin önünde düzenlensin. Hiçbir kurum ve şahsa borcum yoktur."

Bu arada, iddiaya göre, Ali Büyükdemirel’in bilgisayarından 6 sayfalık bir yazı çıktı.  Büyükdemirel’in iki kişiye hakkını helal etmediği, tüm personelin maaşlarını da zarflara isimlerini yazarak kasaya koyduğu ileri sürüldü.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 13 Ağustos 2024 Salı 17:51
Eee,kimseye borçu yok,işi iyi vaziyette,çalışanların bile maaşlarını hazırlamış,o halde bir neden olmalı.Sebepsiz intihar olmaz,vardır bir nedeni,ama açıklayamamış.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber