Gün Haber

Vali Yazıcı'dan Kaş'a ziyaret

ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Kaş programı kapsamında Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ı makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Vali Yazıcı'dan Kaş'a ziyaret
Haberler / Antalya
28 Ağustos 2020 Cuma 16:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vali Ersin Yazıcı, önce Kaymakam Şaban Arda Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Kaş hakkında brifing alan ve ilçenin sorunlarını, taleplerini dinleyen Vali Yazıcı, Kaş hakkında genel bir değerlendirme aldı. Ardından Kaş Belediyesi'ni ziyaret eden Yazıcı'yı, belediye girişinde Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Başkan Ulutaş, Vali Yazıcı'ya belediye girişinde çiçek takdim etti.

Başkan Ulutaş, "54 mahallesiyle Antalya'nın yüzölçüm olarak en büyük ilçelerinden birinin Kaş olduğunu belirterek; birçok proje için Antalya Valiliği'nden parasal destek aldık. Katkılarınız için teşekkür ediyorum. Kaş Belediyesi olarak olanaklarımız ölçüsünde her mahallemize hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.

Vali Ersin Yazıcı, "Türkiye'nin değil, dünyanın göz bebeği olan Kaş ilçesine hizmet etmenin Türkiye'ye hizmet olduğunu belirterek, turizmde Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi Antalya. Kaş bu pencerenin bir parçası. Kaş'ın tüm güzelliklerini dünyaya tanıtacağız. Bunun gayreti içinde olacağız. Bunun için gerekli çalışmayı yapacağız. Gerekli desteği sağlayacağız. Antalya'nın her köşesi ayrı bir güzel. Ama Kaş daha güzel" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Vali Yazıcı'ya tablo hediye etti.

Vali Ersin Yazıcı, Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş'a bağlı Kasaba Mahallesi'nde yaşamını sürdüren Şehit Yusuf Polat'ın ailesini de ziyaret etti. Şehidin anne ve babasıyla sohbet eden Vali Yazıcı, şehit ailesine Türk bayrağı işlenmiş bir tablo hediye etti.

ANTALYA VALISI ERSIN YAZICI, KAS PROGRAMI KAPSAMINDA KAYMAKAM SABAN ARDA YAZICI VE KAS BELEDIYE BASKANI MUTLU ULUTAS'I MAKAMLARINDA AYRI AYRI ZIYARET ETTI.(FOTO:KAS-DHA)

ANTALYA VALISI ERSIN YAZICI, KAS'A BAGLI KASABA MAHALLESI'NDE YASAMINI SURDUREN SEHIT YUSUF POLAT'IN AILESINI DE ZIYARET ETTI.(FOTO:KAS-DHA)

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber