Gün Haber

Üniversiteli Melih yatağında ölü bulundu

İzmir'in Buca İlçesi'nde üniversite öğrencisi Melih Civir (28), kardeşi ve arkadaşıyla kaldığı öğrenci evinde ölü olarak bulundu. Vücudunda herhangibir darp ve yara izi bulunmayan Civir'in cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp'a kaldırıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Üniversiteli Melih yatağında ölü bulundu
Haberler / Türkiye
4 Ocak 2012 Çarşamba 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, Erdem Caddesi Niğdeliler Sitesi A Blok 24 numaradaki evde dün saat 22.30 sıralarında ortaya çıktı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Melih Civir odasında uyurken, kardeşi Merih Civir (25) uyandırmak için seslendi. Civir'den cevap alamayan kardeş Civir ve ev arkadaşları Yusuf Arslan (24) odaya girince, yatağında hareketsiz yatan Melih Civir'in nefes almadığını gördü. Haber verilmesiyle eve gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Melih Civir'in ölmüş olduğu anlaşıldı. Savcının yaptığı incelemede, cesette herhangibir darp ve yara izine rastlanmadı.
Okul masraflarını çıkarmak için bir giyim mağazasında yarı zamanlı çalıştığı belirtilen Merih Civir'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
ŞEKER HASTASIYMIŞ 
Genç yaşta ölen Melih Civir'in kardeşi Merih, ağabeyinin şeker hastası olduğunu ve dün sabah saatlerinde Buca'daki özel bir hastaneye gidip rutin kontrollerini yaptırdığını, ardından da dinlenmek için eve geldiğini söyledi. Üniversiteli gencin ölüm haberini alan Çanakkale'de yaşayan ailesinin İzmir'e hareket ettiği, otopsinin ardından Melih Civir'in memleketinde toprağa verileceği belirtildi.
Olayla ilgili olarak karakolda ifade veren, aynı evde kalan ancak öğrenci olmayan kardeşi Merih Civir ile ev arkadaşı Yusuf Arslan daha sonra ayrıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber