Gün Haber

Umut Akyürek'in yardım çığlığı

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek, kızının uyuşturucu madde kullandığını ve zor günler geçirdiklerini duyurdu. Akyürek, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, "Kendimi odaya kilitledim. Polis çağırdık" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Umut Akyürek'in yardım çığlığı
Haberler / Türkiye
17 Ekim 2024 Perşembe 12:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek, sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini üzdü. Akyürek, kızının uyuşturucu madde kullandığını ve kendisini de odaya kilitlediğini açıkladı. Akyürek, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, "Psikolojik rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda, korkunç boyutlara vardı iş! Ben şu anda kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu, yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldık" dedi.

Ayrıca ünlü şarkıcı, "Polisler geliyor dil döküyor, sonra bir şey olmuyor. Ülkemizde yaşanan olayların kökeninde bu madde kullanımı var. Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor. Başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Bilincini kaybediyor" diye konuştu. Akyürek'in paylaşımına takipçilerinden "Allah yardımcın olsun bacım", "Allah tez vakitte selamete çıkarsın sizleri" yorumları geldi.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 18 Ekim 2024 Cuma 06:45
Bir gençliği yok etmek için uyuşturucuya bulaştırdın mı yeter.Çok kötü bir olay,başına gelen aileler bilir.Kimsenin elinden bir şey gelmiyor.Ülkemiz neden bu hale geldi anlayan yok.Limanlardan ve nerede ise her yerden uyuşturucu fışkırıyor. Ulusal düzeyde ele alınmalıdır.Hükümetlerin en önemli işi bu olmalıdır.Başta Umut Akyürek ailesi olmak üzere,her aileye Allah Sabır Versin.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber