Gün Haber

Ümit Özdağ'ın gündeminde Antalya var

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Antalya ile ilgili bir paylaşım yaptı. Özdağ, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, 10 Kasım’daki bir tören programından bazı marşların çıkarılmasını istediğini ileri sürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Ümit Özdağ'ın gündeminde Antalya var
Haberler / Antalya
15 Ekim 2023 Pazar 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özdağ’ın paylaşımı şöyle:

“Antalya Konyaaltı Anadolu Lisesi öğrencileri 10 Kasım için hazırlıklara başlamışlar. Büyük bir anma töreni hazırlıyorlarmış. Ancak il Milli Eğitim Müdürlüğü müdahale ederek, programdan “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” “İzmir Marşı” “Bülbülüm altın kafeste” marş ve şarkılarının çıkmasını istemiş. Bana ulaşan veliler tepkili. İl Milli Eğitim ne ister acaba? Rum Ortadoks kilise müziği mi? Ne yaparsanız yapın Türk gençliği Atatürk’ten vazgeçmeyecek.”

MİLLİ EĞİTİMDEN AÇIKLAMA VAR

Bu iddia üzerine Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bugün (pazartesi) yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 15 Ekim 2023 Pazar 17:02
Daha neler.Ulus Devletler parçalandı mı neler olacağını Libya'da,Irak'da,Suriye'de,Gazze'de herkes gördü ve görmeye devam ediyor. İç Cephe dağıldı mı başımıza olmadık belalar geliyor.Mustafa Kemal ve arkadaşları sayesinde 100 yıldır bu topraklarda huzur içerisinde yaşıyoruz.Yoksa bizleri geldiğimiz Orta Asya'ya kadar kovalarlar.Tabi onlarda alırlarsa ,o nedenle herkes aklını başına toplasın.Bu marşların neresinden hoşlanmıyorsunuz,anlaşılır gibi değil.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber