Gün Haber

Uçaklar Antalya'ya inemiyor! İşte nedeni...

ANTALYA Havalimanı'nda iç hat ve dış hatlar terminallerinde saat 12.00’dan bu yana yaşanan teknik bir sorun nedeniyle uçaklar iniş ve kalkış yapamıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Uçaklar Antalya'ya inemiyor! İşte nedeni...
Haberler / Antalya
6 Ekim 2023 Cuma 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gün Haber’in edindiği bilgiye göre Antalya Havalimanı'nın genelinde elektrikten kaynaklanan bir arıza nedeniyle, havalimanına inmeye çalışan uçaklara kalktıkları meydanlara geri dönün çağrısı yapılıyor.

Gün Haber'in Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Bölge Müdürlüğü yetkililerinden ediğindiği bilgiye göre, yeni terminal inşaatının yapımı sırasında çalışan bir vinçin ana elektrik kablolarını kopardığı ve öğle saatlerinden itibaren tüm Antalya Havalimanı'nın elektriksiz kaldığı belirtildi.

Yaşanan teknik arıza öğleden sonra ekiplerin çalışması ile giderilerek, elektrik yeniden verilecek ve uçakların iniş- kalkışları sağlanabilecek. 

ANTALYA HAVALİMANI UÇUŞLARA AÇILDI 

Antalya Havalimanı apron alanındaki elektrik kablo sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle uçuşlar durdurulmuştu. Arızanın giderilmesinin ardından havalimanı uçuşlara yeniden açıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber