Gün Haber

Tütüncü'den sokak sokak bayramlaşma

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bayram sevincini hemşehrileriyle paylaştı. Başkan Tütüncü, bayramın ilk günü mahalle mahalle, cadde cadde dolaşarak bayram sevincini Kepez’in sokaklarına taşıdı. Kurban kesim alanlarını da ziyaret ederek, hemşehrileriyle kucaklaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Tütüncü'den sokak sokak bayramlaşma
Haberler / Antalya
29 Haziran 2023 Perşembe 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hemşehrilerinin Kurban Bayramını kutladı. Bayramın birinci gününde bayram  namazının ardından anne ve babasını ziyaret ederek, ellerine öpen Başkan Tütüncü, ardından mahalle mahalle, cadde cadde gezerek bayram sevincini Kepez’in sokaklarına taşıdı.

Evlerinin pencere ve balkonlarındaki ilçe sakinlerini selamlayarak, bayramlarını kutladı. Yaşlıların ellerini öptü, çocuklara da bayram hediyeleri verdi.

KESİM ALANLARINI GEZDİ

Başkan Tütüncü, daha sonra kurban kesim alanlarını gezdi. Kasaplara kolaylıklar diledi, kurban kesen vatandaşlara da ibadetlerinin sevaba dönüşmesi dileğinde bulundu. Kepez’de Kurban Bayramı dolayısıyla 3 satış noktası ve 9 kurban kesim noktasının oluşturulduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Belediyemiz, hemşehrilerimizin hijyenik bir ortamda kesim yapabilmesi için üstün bir gayret gösteriyor. Her yıl yaptığımız hizmetlerin üzerine koyarak vatandaşlarımızın mutlu olabileceği bir bayramı yaşatmak için personelimiz elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Kepez Belediyesi sadece Kepezlilere değil, Antalya’nın her tarafındaki vatandaşlarınıza hizmet üretiyor.” dedi.

BAYRAMLAR GÖNÜLLERARASI BİR KÖPRÜ

Bayramların gönüller arasında kurulan en büyük köprü olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bizde bayram sevicini hemşehrilerimizle daha derinden yaşamak, bayram neşesini büyük küçük bütün gönüllere taşımak için yolla çıktık. Mahalle mahalle, cadde cadde hemşehrilerimizle bayramlaştık,  gönülden gönüle yollar bulduk. Bayramın ilk gün sevincini paylaştık. Güzel bir gündü. Çok sevdiğimiz hemşehrilerimizle kucaklaştık, kalpten kalbe yollar bulduk. İşte! Bayramlar en çok da bunun için var.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber