Gün Haber

Türkiye Velileri Seviniyor: XNSPY Parental Uygulaması Sürpriz Yıl Ortası Güncellemesini Yayınladı

GPS izleme özelliği XNSPY'nin en önemli özelliklerinden biridir. Uygulamanın kontrol paneli aracılığıyla izlenen cihazın gerçek zamanlı konumunu izleyebilirsiniz.
ABONE OL
Abone Ol
Türkiye Velileri Seviniyor: XNSPY Parental Uygulaması Sürpriz Yıl Ortası Güncellemesini Yayınladı
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
4 Haziran 2024 Salı 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzleme Uygulaması, XNSPY bir Sürüm Güncellemesini duyurdu.

XNSPY, ebeveynlerin çocuklarının akıllı telefon kullanımını yönetmelerine yardımcı olan, Türkiye'de popüler bir ebeveyn izleme uygulamasıdır. Uygulama son 10 yıldır güçleniyor ve çeşitli özellikler ve işlevler eklemeye devam ediyor.

Neden XNSPY Yardımcı Programı

Ebeveynler çocuklarının çağrılarını, mesajlarını, sosyal medyasını ve diğer çevrimiçi etkinliklerini zahmetsizce takip edebilir. Uygun fiyatlandırma, kullanıcı dostu bir kontrol paneli ve uzaktan erişim, XNSPY'yi dünya çapında ebeveynler tarafından tercih edilen bir seçenek haline getiriyor. Yıllar geçtikçe uygulama hem ebeveynlerden hem de eleştirmenlerden olumlu eleştiriler alarak pratik kullanımını kanıtladı.

En Son Sürümde Neler Beklenmeli?

Geçen hafta, XNSPY'nin geliştirme ekibi Android 14 için sürpriz bir yıl ortası sürüm güncellemesini duyurdu. Güncelleme, temel özellikleri çeşitlendirecek, son sorunları çözecek ve kusursuz performans sağlayacak.

Otomatik güncellemenin önümüzdeki ay kullanıma sunulmasıyla Türkiye'deki ebeveynler sevinebilir.

Güncellemenin ebeveyn kontrolünü nasıl geliştireceği aşağıda açıklanmıştır

●      Daha Doğru GPS

GPS izleme özelliği XNSPY'nin en önemli özelliklerinden biridir. Uygulamanın kontrol paneli aracılığıyla izlenen cihazın gerçek zamanlı konumunu izleyebilirsiniz. En son yükseltme, daha fazla doğruluk ve ayrıntıyla GPS bilgilerine odaklanıyor.

Kontrol panelindeki konum haritası, mevcut ve önceki konumları işaretleyen işaretçileri gösterir. Enlem ve boylam koordinatlarını analiz etme yeteneği ile XNSPY, konumun tam adres bilgisini görüntüler.

Bu, ilgili tarih ve saat damgasının yanı sıra ev numarasını, bölge ve şehir adını, eyaleti ve posta kodunu içerir. Bir diğer önemli eklenti ise ebeveynlerin daha ayrıntılı bir görünüm elde etmesine olanak tanıyan Google Haritalar bağlantısıdır.

●      Çoklu Uzaktan Komut Gönderme Yeteneği

XNSPY gizli modda çalışır ve ebeveynlerin çocuklarının telefonunu uzaktan yönetmesine ve kontrol etmesine olanak tanır. Kontrol panelinde ebeveynlerin ekran görüntüsü almak, surround kaydı etkinleştirmek ve telefonu kilitlemek ve silmek için kullanabileceği bir 'uzaktan kumanda' seçeneği bulunuyor.

Ancak ebeveynler aynı anda yalnızca bir komut gönderebiliyordu. Çok sayıda ebeveyn bu sisteme geçmek için kullanıcı geri bildirimi bıraktı. Neyse ki geliştirme ekibi gelecek güncellemede bu endişeyi giderdi. Artık ebeveynler aynı anda birden fazla uzaktan komut gönderebilir.

Bu çok ihtiyaç duyulan yükseltmeyle ebeveynler, telefonun çevresini kaydetmek, telefonu kilitlemek, üçüncü taraf uygulamaları engellemek ve telefonun kaybolması veya çalınması durumunda verileri silmek için uzaktan komutlar gönderebilir.

●      Aramalar ve Çevre için Daha Yüksek Kaliteli Kayıtlar

Çağrı ve ortam kaydı XNSPY'nin en çok talep edilen özellikleridir. Gelen ve giden tüm aramalar varsayılan olarak kaydedilir ve ses dosyaları kontrol paneline yüklenir. Ancak ebeveynler ses dosyalarının kalitesinden ve sürelerinin sınırlı olmasından şikayetçiydi. En son sürüm, süreyi 20 dakikadan 30 dakikaya çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda kayıt kalitesini de önemli ölçüde artırıyor.

Çevresel kayıt özelliği uzaktan komutla etkinleştirilir. Kullanıcılar çeşitli düzeltmeler talep etmişti; bunlardan en önemlisi, ortam ses dosyalarının bazı bölümlerinde ses eksikliğiydi. Ancak son güncelleme, kullanıcıların bazen karşılaştığı bu hatayı düzeltiyor. Telefonun mikrofonunu etkinleştirme komutu verildiğinde, XNSPY sesi yüksek tanımlı olarak kaydedecek ve ardından yükleyecektir.

XNSPY, sorunları çözmek ve tutarlı performans sağlamak için zamanında düzeltmeler ve güncellemeler sunar. Sürpriz yıl ortası güncellemesi, en çok kullanılan özelliklere yönelik birden fazla yükseltmeyle ebeveynleri kesinlikle sevindirecek.

XNSPY'yi indirin - https://tr.xnspy.com

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber