Gün Haber

Tuba Ünsal, Narin için gözyaşlarını tutamadı

Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetini konuşurken, oyuncu Tuba Ünsal, bir kız çocuğu annesi olarak bu trajik olayla ilgili sorular karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Duyduğu derin üzüntüyü ve çaresizliği dile getiren Ünsal, önlem alınması çağrısında bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Tuba Ünsal, Narin için gözyaşlarını tutamadı
Haberler / Türkiye
18 Eylül 2024 Çarşamba 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde ve taşlarla kapatılmış cesedi bulunmuştu. 

Tuba Ünsal, Narin ile ilgili soru karşısında duygu dolu anlar yaşayarak Gazete Magazin'e şunları söyledi: "Bir kız çocuğu annesi olarak merhamet yorgunluğu içindeyim. Cani bir şekilde küçücük bir kız çocuğunun katledilmesi ve oradaki herkesin susması... Küçük bir kız çocuğundan bahsediyoruz. Tüm detaylarıyla günlerdir izliyoruz, buna üzülüyoruz ve hâlâ bir şey bilmiyoruz. Bu durumda çok ciddi ve çok ağır önlemler alınması gerekir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber