Gün Haber

Taşkonaklar Kapadokya Balayı Oteli Avantajları

Yeni evlenen çiftler hayalindeki balayını yaşamak ister. Balayını bir deniz kenarında veya sahil içeriği olan bir çevrede yapmak istemeyen evliler için Kapadokya’da balayı epeyce makul bir tecrübedir.
ABONE OL
Abone Ol
Taşkonaklar Kapadokya Balayı Oteli Avantajları
Haberler / Turizm
27 Ağustos 2022 Cumartesi 09:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pek çok çiftin ilk balayı seçimlerinden biri olan Kapadokya ziyareti hem estetik, hem de tarihi bir yolculuk olarak da uygun görülebilir. Kapadokya’nın birbirinden hoş, doğa harikası olan yerlerini görebilmek ve tarihi güzelliklerine ilişkin bilgi sahibi olabilmek için Taşkonaklar Kapadokya balayı paketlerinden yararlanabilirsiniz. Balayı paketleri her bütçeye uygun şekilde hazırlanmıştır ve bu sayede güzel ve romantik bir balayı geçirebilirsiniz.

Kaliteli muhteva bulunduran balayı paketleri, kişiden kişiye ve bütçeye göre değişiklikler gösterebilir. Sizler de en makul balayı paketini seçerken balayınızı fazlası ile kaliteli biçimde geçirebilirsiniz.

Kapadokya Balayı Oteli Fırsatları

Kapadokya balayı oteli, bulundurduğu ortam ile diğerlerine fark atar. Taşkonaklar, balayı tarzına uygun olarak dizayn edilen odaları ve bütün evli çiftlerin gözü kapalı tercih ettiği, tecrübe ettiği zaman da akıllarından çıkmayacakları bir tatil yaşadıkları özel bir oteldir. Burada evli çiftlere mahsus pek çok etkinlik yer alıyor. Ayrımlı oda ve süit alternatifleri ile sizlere hizmet veren bu oteli balayı oteli şeklinde tercih edebilirsiniz.

Kapadokya Butik Otel

Kapadokya butik otel, az odası yer alan lakin 5 yıldızlı otellerden fazlasıyla rahat tatil olanağı sağlayan otel çeşididir. Bu tarz oteller şirket müdürü, müdür yardımcısı ya da iç mimardan çok çoğunlukla şirket sahibinin şahsen kendisi tarafından tasarlanıp kendisi tarafından işletilir ve bu tarz şirketlerde çalışan başka otellere nazaran daha azdır. Özetlemek gerekirse;

  • Turist kalabalığından haz etmeyen, kalabalık ortamlarda tatil yapmaktan hoşlanmayan küçük şirketleri arayanlara hitap eden otel cinsidir.
  • Dekorasyonu ve dizaynı kendine mahsus olan otel çeşitleridir.
  • Girişinden restoranına, odasından kafesine dek her yeri özel mimarı objeler ile ya da türlü hoş antikalarla doldurulmuş otel türleridir.
  • Temizlik kaidelerinin tümüne kelimesi kelimesine uyan otel türleridir.
  • Civarında doğa güzellikleri ya da görünümü olan otel türleridir.
  • Yemeklerinizin tümünün doğal malzemelerle yapıldığı otel türleridir.
  • Tüm besinlerin kendilerine ait bahçelerde büyütüldüğü ve masanıza ikram edildiği otel türleridir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber