Gün Haber

Soylu'nun danışmanı yeni bakan ile çalışacak mı?

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayı ile dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanlığına getirilen AK Parti Antalya eski Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, görevini bıraktı.
ABONE OL
Abone Ol
Soylu'nun danışmanı yeni bakan ile çalışacak mı?
Haberler / Antalya
7 Haziran 2023 Çarşamba 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Henüz bir yılını tamamlamadan, Soylu’nun yeniden bakan yapılmaması nedeniyle danışmanlık görevi sona eren Enç, odasını toplayıp Antalya’ya döndü. Bakan müşaviri kadrosu ile danışmanlığa atananlar, bakanın görev süresiyle sınırlı olarak görev yapıyor. Bakanın görevi sona erdiğinde, bakan danışmanının görevi de sona eriyor. Ancak, bakanın görev süresi dolmadan danışmanın görevden alınması da mümkün olabiliyor.

Bakan Soylu, Gökçen Özdoğan Enç’in atamasını 2022 yılının Ağustos ayında sosyal medya hesabından, “Birlikte Gazi Meclis'te milletvekilliği görevi yaptığımız dava arkadaşımız Gökçen Özdoğan Enç Hanımefendi, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, bugün itibariyle İçişleri Bakanlığı Bakan Danışmanı görevine başladı. Hayırlı olsun” notuyla paylaşmıştı.

Enç ise, "Beni bu göreve layık gören sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. 20 yıllık siyasi tecrübemin kazanımlarıyla ülkeme hizmet etmeye bu kulvarda devam edeceğim" demişti.

ANTALYALILARIN UĞRAK YERİ OLMUŞTU

Enç’in danışmanlığına atanması ile İçişleri Bakanlığı‘ndaki makamı iş görüşmeleri için Ankara’ya giden Antalyalıların uğrak yeri olmuştu. Yeniden bakan olamayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile danışmanlığı sona eren Enç’in Antalya’ya dönmesiyle vatandaşlar rotayı TBMM’deki vekillere çevirdiler.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 7 Haziran 2023 Çarşamba 18:36
Ne güzel değil mi,vekil ol ballı börekli hayat yaşa,ayrıl danışmanlık falan filan yine devam.Vatandaş da 2 ekmek için akşama kadar çalışsın.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber