Gün Haber

Son Trend Sweatshirt Modelleri

Neredeyse tüm kıyafetlerle başarılı bir şekilde kombinlenebilen sweatshirt modelleri her gardıropta bulunması gereken önemli bir tamamlayıcıdır.
ABONE OL
Abone Ol
Son Trend Sweatshirt Modelleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
30 Mayıs 2022 Pazartesi 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Neredeyse tüm kıyafetlerle başarılı bir şekilde kombinlenebilen sweatshirt modelleri her gardıropta bulunması gereken önemli bir tamamlayıcıdır. Özellikle, son dönemlerde tüm kesimlerin sıklıkla tercih ettiği sweatshirt modelleri binlerce çeşit renk ve desen yelpazesine sahiptir.

En çok tercih edilen modeller arasında kapüşonlu ve oversize modeller yer alıyor. Son zamanlarda hoodie modeller de son derece populer hale geldi. Gotik ve anime desenler de gençlerin fazlasıyla rağbet gösterdiği modellerdendir.

Sweatshirt Fiyatları

Sweatshirt modelleri kadın, erkek, çocuk ya da unisex olarak göz dolduran tamamlayıcılar olmaya devam ediyor. Her ortama uyum sağlayan bu rahat giyimin yazlık ve kışlık modelleri bulunuyor. Fermuarlı, fermuarsız, kapüşonlu, kapüşonsuz,  düz veya desenli olmak üzere onlarca çeşit arasından dilediğiniz renkte seçmeniz mümkün.

Sweatshirtlerin fiyatları markasına, sezonuna, modeline, kumaşına, desen ve baskılarına ve kullanılan detaylarına göre değişmektedir. Siz sadece hangi sweatshirt modelini alacağınıza karar verin yeter. En trend ve farklı sweatshirt modellerine bakmak ve satın almak isterseniz https://www.kostebek.com.tr/sweatshirtler sitesine göz atabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber