Gün Haber

Sirozla mücadele eden Ufuk Özkan; Antalya'da bir saatliğine gittim 5 saat kaldım

Siroz hastalığı ile mücadele eden başarılı oyuncu Ufuk Özkan, tedavisinin ardından organlarını bağışladığını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Sirozla mücadele eden Ufuk Özkan; Antalya'da bir saatliğine gittim 5 saat kaldım
Haberler / Antalya
21 Ağustos 2023 Pazartesi 08:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir süredir siroz hastalığı ile mücadele eden Ufuk Özkan, karaciğer yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve organ nakli olması gerektiğini paylaşmıştı. Bu haber ile tüm sevenlerini üzen başarılı oyuncu, tedavi görmeye başladı ve organ nakline gerek kalmadan hastaneden taburcu oldu. Bir televizyon kanalına konuk olan Özkan, hastalığına dair bilinmeyenleri açıkladı. Ülkemizde organ bağışına karşı bir ön yargı olduğunu ifade eden Özkan, kendi yaşadığı süreci aktardı.

ANTALYA'YA TURNEYE GİTMİŞTİM

Geniş Aile dizisinde hayat verdiği “Cevahir” karakteriyle gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Ufuk Özkan, katıldığı televizyon programında sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. 15 sene önce organlarını bağışladığını dile getiren Özkan, “Bağışlamama da sebep olan şey şuydu; Antalya’da bir gün tiyatroyla turneye gitmiştim. Çok yakın bir arkadaşım böbrek nakli olmuştu Antalya’daki bir özel hastanede. ‘Buraya gelip, bir ziyaret edebilir misin?’ demişti. ‘Tamam, gelirim’ demiştim. ‘1 saatliğine giderim’ dedim 5 saat kaldım. O gün karar verdim. İstanbul’a döner dönmez de organ bağışımı gerçekleştirdim” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber