Gün Haber

Sinan Oğan'a etki ettiği söylenen Aliyev'in adamları Antalya sokaklarında

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in babası Haydar Aliyev’in liderliğinde 1992’de kurulan Yeni Azerbaycan Partisi’nden bir heyet Antalya’da seçim turuna çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Sinan Oğan'a etki ettiği söylenen Aliyev'in adamları Antalya sokaklarında
Haberler / Antalya
25 Mayıs 2023 Perşembe 09:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararında büyük etkisi olduğu söylenen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in partisine mensup milletvekili ve yöneticiler Antalya turuna çıktı.

Yeni Azerbaycan Partisi Milletvekili ve Azerbaycan Parlamentosu Tarım Politikaları Komisyonu Başkanı Tahir Rzayev, beraberindeki Yeni Azerbaycan Partisi milletvekilleri Ramil Hasan, Aydın Mirzazade, Rashad Mahmudov ve Sevil Mikayılova ile birlikte AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'i ziyaret etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile de görüşen heyet, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş ile Antalya sokaklarını dolaştı, esnafla görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgüler dizen Rzayev, "Türkiye son 20 yılda muhteşem bir yol aldı” dedi. Yeni Azerbaycan Partisi ile AK Parti'nin kalplerinin bir attığına vurgu yapan Rzayev, Ak Parti İl Başkanı Çetin’e, "Böyle bir günde size destek vermek bizim en mukaddes borcumuzdur”. diye konuştu.

AĞIR ELEŞTİRİLER

Bu arada, geziden sosyal medya paylaşımları yapan parti yetkilileri 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ağır eleştiriler yapıp bazı iddiaları paylaştılar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 kırcami
 25 Mayıs 2023 Perşembe 09:46
azarbaycan yetmemişmi bunlara önce kendileri adam gibi bi seçim yapsınlar bize akılı sonra versinler, hem iç işlerimize niye karışıyorlar..

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber