Gün Haber

Sinan Oğan, Erdoğan'a oy istemek için Antalya'ya geliyor

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde, Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklayan Sinan Oğan, Antalya’da görevlendirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Sinan Oğan, Erdoğan'a oy istemek için Antalya'ya geliyor
Haberler / Antalya
25 Mayıs 2023 Perşembe 21:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam katıldığı bir tv programında, Sinan Oğan’ın yarından (Cuma) itibaren Antalya’da olacağını söyledi. Erdoğan, Oğan'ın, seçim çalışmalarında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile birlikte hareket edeceğini belirterek şunları söyledi:

"Şu anda tabii Sinan Bey'in yani bize katılımındaki farklılık herhangi bir pazarlık vesaire filan değil. Şu anda Sinan Bey yarın akşam, diğer akşam bildiğim kadarıyla bazı televizyon programlarında yayınları var. Ve yarın da yine Mevlüt Bey ile Mehmet Bey ile birlikte de Antalya’da oralarda bazı ziyaretler yapacaklar. Yani şu anda adeta Cumhur İttifakı’nın bir elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda. Tabi bu önemli bir gelişme. Ve taban şu anda bu yapıyı, bu hali gördüğü zaman Antalya gibi yerde inanıyorum ki çok daha farklı bir yaklaşımla değerlendirmesini yapacaktır. Bu 5.2, bu 5.2 olabilir fazla olabilir eksik olabilir. Önemli olan ortaya çıkan sinerjiyi değerlendirmektir."

Erdoğan'ın, Sinan Oğan'dan "Eleman" diye söz etmesi dikkat çekti. Programı sunan Ahmet Hakan, Erdoğan'ın "Eleman"kelimesini "Parçası" diye düzeltme gereği duydu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 akdeniz
 26 Mayıs 2023 Cuma 10:00
Dünyada bu güne kadar hızlı dönen fırıldak yapılmamıştır.Dün kara dediğine bu gün beyaz demek için herhalde insanda meziyet gerekir.Siyasete girecek gençlerin bu ilk tecrübesi oldu.Sinan OĞAN'dan olumsuz anlamda ilk siyasi derslerini almış olmalılar.Milyonlarca kişiye hayal kırıklığı yaratan Sinan OĞAN'ın yatacak yeri yok.
 bekir bülend özsoy
 26 Mayıs 2023 Cuma 08:36
'zaytung' şakası...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber