Gün Haber

Simge Sağın hastaneye kaldırıldı

Konser öncesi sahneye çıkmaya hazırlanan Simge Sağın, geçirdiği öksürük krizi sonrası hastanelik oldu. Konseri iptal edilen Simge Sağın'ın oksijen desteği aldığı görüntüler endişe yaratırken, son sağlık durumunu da paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Simge Sağın hastaneye kaldırıldı
Haberler / Türkiye
24 Eylül 2024 Salı 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Denizli'nin Çivril ilçesinde düzenlenen Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali'nde konser vermeye hazırlanan Simge Sağın, konser öncesi yaşadığı öksürük krizi nedeniyle sağlık sorunları yaşadı. Nefes almakta zorluk çeken popçu, durumu kötüleşince Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Hastaneden yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar konserimi maalesef öksürük krizi nedeniyle gerçekleştiremiyoruz. Beni bekleyen tüm Çivril halkını seviyorum. Yeni tarihimizi duyuracağım" diyerek hayranlarını bilgilendirdi.

Sağın, tedavisinin ardından "Bugün daha iyiyim" diyerek takipçilerine iyi haber verdi ve gelen geçmiş olsun mesajları için teşekkür etti. Bu olay, hayranları arasında endişe yaratırken, şarkıcının sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Simge Sağın hastaneye kaldırıldı, hayranları endişelendi - Resim : 1

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber