Gün Haber

Sibirya soğukları geliyor

Türkiye dün akşam saatlerinden itibaren yeni bir soğuk hava dalgasının etkisine girdi. Bugün tüm yurtta kar var.
ABONE OL
Abone Ol
Sibirya soğukları geliyor
Haberler / Türkiye
27 Ocak 2012 Cuma 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ülke genelinde görülecek yağışların; Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Kırklareli, Çorum, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir, Malatya, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Tunceli, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Vatandaşların araçlarını çıkarmaması, toplu taşıma araçlarını kullanması önerildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre tüm Türkiye'de karlı ve yağışlı hava 6 Şubat'a kadar sürecek. Kar yağışı İstanbul'da da etkili olacak. Marmara Bölgesi pazartesi gününden itibaren daha da soğuyacak. İstanbul gündüz -1.-2 dereceleri görecek. Tunceli Erzincan karayolunda da 4 noktaya çığ düştü, İki TIR ile bir yolcu minibüsü kısmen çığ altında kaldı. Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde görülecek yağışların; Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Kırklareli, Çorum, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir, Malatya, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Tunceli, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyılarda yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.


KURU YÜK GEMİSİ KARAYA OTURDU

Kötü hava koşulları nedeniyle sürüklenen kuru yük gemisi Kilyos'ta karaya oturdu. Moldovya bayraklı “Rona” isimli kuru yük  gemisi, olumsuz hava şartları nedeniyle demir tarayarak Kilyos'ta karaya oturdu. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, boş olarak  İzmit'ten Bulgaristan'ın Varna Limanı'na hareket eden ve 9 personeli bulunan  Moldovya bayraklı “Rona” adlı kuru yük gemisi, Karadeniz'deki olumsuz hava  şartları nedeniyle demir tarayarak saat 05.43'te Kilyos'un 6 mil batısında karaya  oturdu.
hurriyet.com.tr
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber