Gün Haber

Selden 5 gün sonra geldi

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da, sağanakta su dolan alt geçitte otomobilinde yaşamını yitiren Halil Yıldız'ın (47) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Selden 5 gün sonra geldi
Haberler / Antalya
16 Şubat 2024 Cuma 19:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da pazartesi gecesinden itibaren etkili olan sağanak, kentte birçok su baskınına neden oldu. Birçok ev ile yol suyla doldu. Kepez ilçesindeki Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'nde itfaiye ekiplerinin su ve çamur tahliye çalışmaları sırasında, Halil Yıldız'ın otomobilde cansız bedeni bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi olarak kenti emanet ettiği Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, aradan 5 gün geçtikten sonra Antalya’ya geldi ve Halil Yıldız'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ANTALYA SELLE BOĞUŞURKEN O NEREDEYDİ?

Babadan Antalyalı olan Bakan Ersoy, sel felaketinin yaşandığı gün Ankara’da gezici kütüphanenin Zonguldak’a uğurlanması törenine katılmış, ardından Antalya’ya gelmesi beklenirken o Didim ve sonra da Aydın’a gitmişti.

Bakan Ersoy’un yarın (Cumartesi) günü için Alanya’da planlanmış programı nedeniyle Antalya’ya geldiği, bu arada Halil Yıldız’ın ailesini taziye ziyaretinide programa dahil ettiği ileri sürüldü.

Ersoy’un Alanya’daki programı bugün ilçedeki bazı gazeteler tarafından böyle duyuruldu.

DURSUN GÜNDOĞDU’NUN ‘ANTALYA FELAKETİ YAŞARKEN ONLAR’ YAZISI İÇİN TIKLAYIN

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber