Gün Haber

Sedat Peker’in kankası Antalya’dan belediye başkan adayı oldu

Ak Parti’den Finike belediye başkanı olduğu 2017 yılında Sedat Peker’i ilçedeki festivale davet edip krallar gibi ağırlayan Kaan Osman Sarıoğlu, bu kez DP’den aday yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Sedat Peker’in kankası Antalya’dan belediye başkan adayı oldu
Haberler / Antalya
1 Şubat 2024 Perşembe 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyasete 2014 Mart'ında yapılan mahalli seçimlerle adım atan Kaan Osman Sarıoğlu, MHP’den Finike belediye başkanı seçildi. Seçimin üzerinden beş ay geçtikten sonra MHP'den istifa ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı rozet ile AK Parti'ye katılan Sarıoğlu, ikinci dönem aday gösterilmedi.

BAŞ KONUK SEDAT PEKER

31 Mart seçimlerinde Demokrat Parti’den aday yapılan Sarıoğlu, AK Partili belediye başkanı iken 2017’nin temmuz ayında düzenlediği Finike Festivali’ne Sedat Peker’i davet etmişti. Peker’i ilçede törenle karşılayan ve krallar gibi ağırlayan Sarıoğlu, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşmıştı:

“Finikemize gelerek bizleri mutlu eden hayırsever iş adamı sayın Sedat Peker'e festival alanımızı gezdirdik, Finikemize özgü taşlardan yapılan tablomuzu ve özel reçelimizi hediye ettik. Bizim için önemi büyük olan organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmadığı için kendisine ve ailesine teşekkür ederim.”

DP ADAYI OLDU YENİ MESAJ PAYLAŞTI

Kaan Osman Sarıoğlu, DP’den aday olduktan sonra sosyal medya hesabından şu mesajı verdi:

“Finike’nin güzel insanlarını çaresiz bırakmamak ve 2014-2019 döneminde olduğu gibi dolu dolu hizmetlerle geçecek bir dönem için çıktığımız bu kutlu yürüyüş hayırlara vesile olsun.”

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber