Gün Haber

Şampiyonluk ateşi Antalya'da yakıldı

Antalya Galatasaraylılar Derneği tarafından Double Tree by HILTON Otel'de düzenlenen 23.Şampiyonluk Galası'nın onur konuğu Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun ÖZBEK oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Şampiyonluk ateşi Antalya'da yakıldı
Haberler / Antalya
13 Temmuz 2023 Perşembe 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şampiyonluk Kupasının da getirildiği organizasyonun sunuculuğunu sinema ve tiyatro oyuncusu Abdullah SÜREKLİ yaptı. Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Dr Gökmen GÜZEL; "Seri şampiyonlukların yaşanacağı yeni bir dönemin ilk yılını tamamladığımızı düşünüyorum. Başkanımız Galatasaray'ın geleceğine dönük önemli projelere imza attı. Eldeki verilere göre, mevcut durumdan çok daha iyi noktalara gelmememiz için hiçbir neden gözükmüyor. Bu başarılı dönemin de yeni bir Avrupa Şampiyonluğu ile taçlanacağına inanıyorum " dedi.

Başkan ÖZBEK'te daha önce verdiği sözü yerine getirerek 100.Yıl da kazanılan Şampiyonluk Kupası'nı Antalya'ya getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, Galatasarayı daha iyi noktalara götürebilmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtip, camianın birlik ve beraberlik içerisinde olmasının mutlak gereklilik olduğunu anlattı ve Avrupa'da yeniden kupa kazanmak istediklerini ifade etti. İcardi'nin imzaladığı formayı Galatasaraylı işadamı "Fatih Korkmaz" önemli bir fedakarlıkla aldı. Mezdeke grubunun da sahne aldığı gecenin finalinde de Türk pop müziğinin popüler ismi Ömür GEDİK, Galatasaray marşlarıyla taraftarları coşturdu ve büyük istek üzerine de defalarca, İcardiyle özdeşleşen "Aşkın olayım" şarkısını katılımcıların da eşlik etmesiyle söyledi. Davetliler Dursun ÖZBEK ve Şampiyonluk Kupasına yoğun ilgi gösterdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber