Gün Haber

Rus turisti ürküten bakın neymiş?..

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, Putin’i hedef alarak Rusya’ya seçimlere müdahale etmeme konusunda uyarı yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Türk turizmini baltaladığı’ yolunda yapılan eleştirilerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Antalya'da bazı gazeteciler de, Ak Parti'nin bu iddiasına çanak tutmuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Rus turisti ürküten bakın neymiş?..
Haberler / Turizm
1 Haziran 2023 Perşembe 09:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seçimi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kazanmasına rağmen, Rus seyahat acenteleri, Antalya'ya yapılacak uçuşlarda kesintiye gidiyor.

TourDom'un aktardığına göre Southwind Hava Yolları’nın nisan ayında haftanın 7 günü olarak başlattığı Orenburg-Antalya uçuşları mayıs sonu itibariyle haftada 3 uçuşa kadar düştü. Southwind'in uçuşlarının haziran ve temmuz aylarında da bu şekilde devam edeceği kaydedildi.

NEDENİ KILIÇDAROĞLU DEĞİL YÜKSEK FİYATLAR

Yüksek fiyatların günlük uçuşların doldurulmasına izin vermediği kaydedilen haberde "Bölgede çok fazla talep yok. Bu nedenle organizatörler uçuşları azalttı." ifadelerine yer verildi.

Red Wings'in Orenburg'dan İstanbul'a yapacağı bazı uçuşların iptal edildiğine dikkat çeken seyahat acenteleri ayrıca Perm-Antalya uçuşlarında da bazı seferlerin iptal edildiğine bildirdi. Buna göre, THY'nin hafta sonu yapacağı Perm-Antalya seferlerinden biri de iptal edilmiş durumda.

Perm'deki iptal nedeninin arz fazlası olduğunun altı çizilirken, Pemr'den Antalya'ya THY'nin 13, Corendon'un ise 6 uçuş planladığı, Pobeda'nın da tarifeli uçuşlara başladığı belirtildi.

Kaynak: Turizm Güncel

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 2 Haziran 2023 Cuma 09:38
Ülke genelinde CHP vekil listeleri bir kaç il hariç seçmen tarafından benimsenmedi.Milletvekillerini tespit eden 8 kişilik komisyon baş sorumludur.Yüzde 25' oy alan CHP'ye gelen diğer partilerden yüzde 4'ü düşün aslında yüzde 21' oy almış.Aslında yüzde 30' lara kadar dayanmış gerçek CHP seçmeninden en az yüzde 6,8 arasında görünen bir grup sandığa gitmemiştir.İkincisi kampanya çok eksikti,bir kere kampanyanın güvenlik ayağı nerede ise hiç yoktu.Sürekli kandil üzerinden ithamlara maruz kalındı ve gerekli karşı argümanlar devreye sokulamadı.Kısacası 6 lider bu işi başaramadılar.1 sene boyunca bilmem 2000 küsür sayfa metinler yazdılar,önce bir seçimi al,şimdi ne oldu çöp.7 tane Cumhurbaşkanı Yardımcısı da ne demek,2 tane yeter di.Büyükşehir Belediye Başkanlarına gelince,İstanbul ve Ankara'da dursalarda kendi şehirlerinde çalışsalar daha iyiymiş.İhmal sonucu her iki şehirde de alınan oyların kıymeti harbiyesi yok.Kısacası hata üstüne hata sonucu bu seçim ikram edilmiştir.Lamı cimi yok,sorumlular hesabı ödemeliler.Hala ıslak imza toplanamamış,teşkilatlardan sorumlu Oğuz Kaan Salıcı ne iş yapar bilen var mı.Islak imzaları alması gereken o değil mi.Şimdi herkes valizini toplasın gitsin.Çoğu vekil mecliste rahat rahat yiyin için, vatandaşta 1 ekmek almak için kırk kere hesap yapsın.Sonuçta seçmenin bir bölümü gidip tıpış tıpış vermedi işte.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber