Gün Haber

Rekortmen müdür 32. kez görevine döndü

Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, 32'nci kez mahkeme kararı ile görevine döndü.
ABONE OL
Abone Ol
Rekortmen müdür 32. kez görevine döndü
Haberler / Türkiye
28 Aralık 2011 Çarşamba 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1996 yılında Bursa İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığından Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Velettin Birsöz, 15 yıllık sürede bakanlık tarafından Nevşehir -Hacıbektaş, Karabük- Safranbolu, Hatay-Cilvegözü sınır kapısı, Kars, Bitlis, Tunceli ve Ankara'ya Kültür ve Turizm Müdürü, Turizm Tanıtma şefi, Araştırma Planlama Kurulu üyeliği gibi görevlendirme ve tayin edilerek gönderildi. Birsöz her defasında İdare Mahkemesi'nde veya Danıştay 5'inci Daire'de göreve yeniden dönebilmek için dava açtı. Birsöz, açtığı davaları tek tek kazanarak, Nevşeir'deki görevine döndü.
Son olarak bu yılın Eylül ayında, Bitlis Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atanmasına karşın, Kayseri Bölge İdare Mahkemesine dava açan ve aynı ayı içerisinde açtığı davayı kazanan Velettin Birsöz, yıllık izinleri ve meyil müddetini kullandıktan sonra yeniden Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine başladı.
Ağustos ayında Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Hüsnü Işıkgör de mahkemenin iade kararı üzerine yeniden Bitlis'teki görevine döndü.
Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, kendisini ziyaret eden gazetecilere göreve dönüşüyle ilgili olarak açıklamada bulunmadı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber