Gün Haber

Para milli yüzücüler Paris 2024'e kota aldı

Para milli yüzücüler Elif İldem ile Meryem Nur Tunuğ, Uluslararası Paralimpik Komitenin (IPC) davetiyle Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na kota kazandı.
ABONE OL
Abone Ol
Para milli yüzücüler Paris 2024'e kota aldı
Haberler / Spor
21 Haziran 2024 Cuma 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ay-yıldızlı para yüzücülerden Elif İldem ve Meryem Nur Tunuğ’un IPC tarafından verilen bipartite davet kotası ile Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı kazandığı bildirildi.

BAKAN BAK, ELİF İLDEM İLE MERYEM NUR TUNUĞ'U KUTLADI

Bakan Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı kazanan Elif İldem ve Meryem Nur Tunuğ için yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Uluslararası Paralimpik Komite (IPC) tarafından verilen bipartite davet kotası ile Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı kazanan para yüzme milli sporcularımızdan Elif İldem ve Meryem Nur Tunuğ’u tebrik ediyorum. Potansiyellerine güvendiğimiz kızlarımıza Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda başarılar diliyorum.”

Mikail KARAMAN/ANKARA,(DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber