Gün Haber

Otel patronu asgari ücreti 12.500 yaptı

Prince Şirketler Grubu, bünyesindeki Royal Diwa Tekirova, Euphoria Palm Beach ve Royal Teos Thermal otellerinde asgari ücreti 12,500 TL olarak uygalayacak.
ABONE OL
Abone Ol
Otel patronu asgari ücreti 12.500 yaptı
Haberler / Turizm
22 Mart 2023 Çarşamba 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konuyla ilgili yapılan açıklamada kararın, “Çalışanların kendilerini daha güvende hissetmeleri ve turizm sezonuna motive girmeleri için” alındığı belirtilerek 2023 yılı taban asgari ücretin 12.500 TL olarak belirlendiği bildirildi.

Prince Group İnsan Kaynakları Koordinatörü Emre Topal imzasıyla yapılan açıklamada şöyle deniyor:

Bize göre beş yıldızlı tesislerimizin dört yıldızını çalışanlarımız oluşturmaktadır. Sezon boyunca kendi hayatları kadar değer verdikleri bir iş hayatları vardır. Misafirlerimize, tatillerinin ilk gününden son güne kadar iyi bir hizmet anlayışı sunmak için bütün özverileri ile çalışmaktadırlar.

Prince Group olarak “insana değer” politikası ile yola çıktığımız sezonda, ülkemizin içinde bulunduğu konjonktür düşünüldüğünde, çalışanlarımızın refah seviyesini koruma ve sosyal hayat koşullarını iyileştirmek birinci hedefimiz olmuştur.

Günümüzde yaşam ekonomisinin zorlaşması, üzerine kuzeyimizde yaşanan çatışma ve ülkemizde yaşadığımız deprem ve sel felaketleri sonrasında başta Antalya olmak üzere özellikle sahil kentlerine olan ilgi ile göçün artması şehrimizde yaşan tüm insanların hayat şartlarını zorlar hale gelmiştir. 

Hem bu nedenlerle hem de “İnsana Değer“ politikamız doğrultusunda Prince Şirketler Grubu şirketleri bünyesindeki Royal Diwa Tekirova, Euphoria Palm Beach ve Royal Teos Thermal otellerimizde çalışanlarımızın kendilerini daha güvende hissetmeleri ve turizm sezonuna olabildiği kadar motive girmeleri için 2023 yılı taban asgari ücretini 12.500 TL olarak belirlemiş bulunmaktayız.

(Turizm Gazetesi)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 SELMA GÖK
 22 Mart 2023 Çarşamba 23:49
BEN EMEKLİYİM ÇALIŞABİLİRİM
 köylü memet
 22 Mart 2023 Çarşamba 09:50
elaman bulamadığı için yapmıştır

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber